Qarabag – Basel ponturi pariuri 16.09.2021

Scris de Bmg15/09/2021

Qarabag si Basel se confrunta joi in Conference League, intr-o partida care conteaza pentru grupa H. Avem un duel destul de echilibrat, cel putin la prima vedere. Ora de start este 19.45, iar in acest articol poti gasi pronosticul pe care eu il recomand cu foarte mare incredere.

⚽ 1. Qarabag.

Gazdele nu mai sunt de mult usor de batut, in special pe teren propriu, acolo unde sunt capabile de surprize. Au sanse la calificare in aceasta grupa si trebuie sa inceapa bine.

Qarabag a trebuit sa treaca de 3 tururi preliminare pana acum in Conference League. Le-a batut pe Ashdod, AEL Limassol si Aberdeen. Merge bine si in campionat, unde dupa 3 runde are 7 puncte. Este neinvinsa in acest sezon, iar eu cred ca putem face profit cu pariuri pe ea la Gets Bet.

Elvin Cafarquliyev si Badavi Huseynov vor lipsi aici din cauza problemelor medicale.

⚽ 2. Basel.

Elvetienii sunt usor favoriti, dar forma de moment nu este chiar una care sa ii recomande. Sunt fara succes de 4 partide, indiferent de competitie.

In campionat Basel este pe locul 2 dupa 6 runde. A jucat si ea in preliminarii, trecand pe rand de Partizani, Ujpest si Hammarby. Ramane o echipa spectaculoasa, de goluri. 4 din ultimele ei 5 meciuri au fost GG, iar asta ma face sa iti propun pentru joi ponturi pariuri Conference League pe interval de reusite.

Sunt multe probleme de efectiv in tabara oaspetilor, care nu pot conta pe Sebastiano Esposito, Goncalo Cardoso, Jordi Quintilla, Andrea Padul, Sergio Lopez, Eray Comert si Edon Zhegrova.

⚽ 3. Qarabag – Basel intalniri directe.

Vom vedea joi primul duel direct dintre aceste echipe.

⚽ 4. Qarabag – Basel echipe probabile.

Qarabag (4-2-3-1) : Mahammadaliyev; Abbas Huseynov, Medvedev, Medina, Byramov; Qarayev, Ibrahimli; Jaime Romero, Kady, Zoubir; Sheydayev.
Basel (4-2-3-1) : Lindner; Lang, Fabian Frei, Pelmard, Petretta; Kasami, Taulat Xhaka; Ndoye, Palacios, Stocker; Cabral.

⚽ 5. Qarabag – Basel cote pariuri.

Eu cred ca vom vedea un meci frumos, iar Get'S Bet ne ofera o cota de 1.71 la GG.
Basel are prima sansa la pariuri, iar selectia in 2 final se plateste la cota de 2.15.

⚽ 6. Qarabag – Basel ponturi pariuri.

Qarabag – Basel ponturi pariuri

Parerea mea este ca vom vedea un meci deschis aici, cu minim doua reusite pe tabela de scor. Se stie ca Basel este o trupa spectaculoasa, care marcheaza si incaseaza. De partea cealalta, Qarabag este in forma, neinvinsa in acest sezon, iar acasa poate marca oricui. Sunt sigur ca vom vedea goluri.

Iti propun intervalul 2-4 reusite, la o cota excelenta. 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Qarabag s-au pliat pe intervalul ales de mine. Asa a fost si la fiecare din precedentele 5 partide disputate de Basel.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Qarabag – Basel
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: