Qarabag – Villarreal ponturi pariuri 29.10.2020

Scris de Johnny28/10/2020

Qarabag si Villarreal se intalnesc joi seara in etapa a doua a grupei I din Europa League. Confruntarea are loc pe Basaksehir Fatih Terim Stadium din Istanbul si va incepe de la ora 19:55.

⚽ 1. Qarabag

A pierdut primul meci cu 0-1, acesta fiind disputat pe terenul lui Maccabi Tel Aviv. A fost condusa atunci inca din minutul zece si nu a mai reusit pana la final s-o egaleze pe trupa israeliana. Acum are un meci si mai dificil, desi este teoretic echipa organizatoare. Cu un esec joi seara cred ca poate spune adio primelor doua locuri in grupa. In weekend a evoluat pe terenul lui Zira in campionat si a scos doar o remiza alba. E clasata momentan pe locul patru in Premyer Liga, insa are un meci mai putin disputat fata de restul combatantelor.

Nu par a exista probleme de efectiv si probabil nu vom vedea mari modificari in primul 11 fata de partida de la Tel Aviv.

⚽ 2. Villarreal

A avut parte de un meci foarte spectaculos in prima etapa, in care s-au marcat opt goluri. A reusit s-o invinga pe Sivasspor cu 5-3. E favorita si in acest duel si chiar la castigarea acestei grupe. Vine dupa o prestatie mai putin convingatoare avuta in campionat, acolo unde a scos doar o remiza alba pe terenul lui Cadiz. A inceput totusi bine noua editie de La Liga si este clasata pe locul patru. A suferit doar un esec in acest sezon competitional, in partida disputata pe terenul Barcelonei.

Dani Parejo va sta pe tusa pana la mijlocul lunii noiembrie din cauza unei accidentari la aductori. Estupinan, Guerra si Alberto Moreno vor fi de asemenea indisponibili. Probabil ca nici Gerard Moreno nu va fi apt de joc, el avand o mica accidentare.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua grupari nu s-au mai intalnit pana acum.

⚽ 4. Qarabag – Villarreal echipe probabile

Qarabag (4-2-3-1): Makhammadaliev – Guerrier, Medina, Medvedev, Huseynov – Qarayev, Matic – Zoubir, Ozobic, Andrade – Romero.

Villarreal (4-3-3): Asenjo – Pedraza, Torres, Albiol, Gaspar – Trigueros, Iborra, Coquelin – Gomez, Alcacer, Kubo.

⚽ 6. Qarabag – Villarreal ponturi pariuri

Qarabag – Villarreal ponturi pariuri

Villarreal e mare favorita in acest duel, iar eu consider ca in mod normal n-ar trebui sa intampine mari probleme. Diferenta de valoare dintre cele doua loturi este uriasa in favoarea oaspetilor. Acestia au inceput bine noul sezon competitional si n-au suferit decat un esec. Sa nu uitam ca ei au inscris cinci goluri in prima etapa din Europa League, iar acum intalnesc un adversar si mai modest decat Sivasspor.

Qarabag n-a prea emis pretentii nici la Tel Aviv, acolo unde a fost condusa inca din minutul zece. In general trupa azera n-a prea putut sa le faca fata in Europa League adversarelor care proveneau din cele mai tari ligi europene. Voi miza astfel cu incredere pe 2 solist si in mod normal n-ar trebui ca Villareal sa piarda cele trei puncte puse in joc.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Qarabag – Villarreal
Pronostic: 
2 solist
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: