Ramnicu Valcea – Gyor ponturi pariuri 10.01.2021

Scris de Florin198110/01/2021

SCM Ramanicu Valcea va debuta in 2021 cu o partida de foc, oltencele vor intalni Gyor in grupele Champions League, echipa care domina handbalul feminin la nivel de club in ultimul deceniu.

Meciul se va disputa cu incepere de la ora 17.00 si poate fi urmarit pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Lokk Plus.

1.SCM Ramnicu Valcea.

Ultima campioana a Romaniei nu se descurca deloc bine in acesta editie de Champions League, ocupa ultimul loc in grupa cu 0 puncte, dar are doar 5 partide jucate.

Florentin Pera are o misiune extrem de dificila sezonul actual, echipa sa nu este obiectivul din cupele europene, iar in Liga Florilor a pierdut deja teren in lupta la titlu.

Daca in primele 3 intalniri din grupa jocul ofensiv al oltencelor a fost practic inexistent, cu maxim 21 de goluri marcate, in urmatoarele doua cu Gyor si Buducnost au au avut un randament mult mai bun, cu 31, respectiv 28 de reusite.

Obiectivul de a termina in primele 6 inca poate fi atins, Podravka si Borussia Dorrmund au fiecare cate doua puncte, iar SCM are de jucat cate o dubla cu fiecare dintre ele.

Irina Glibko si Kristina Liscevici nu vor evolua, cele doua jucatoare au probleme medicale, ambele erau foarte importante pe faza de atac.

2.Gyor Audi.

Este echipa care domina in ultimul deceniu mai mult decat autoritar handbalul feminin la nivel de club, ultimul meci pierdut a fost in urma cu un an pe terenul lui Siofok.

Exista insa ceva tensiuni la club, contractul antrenorului principal Danyi Gabor nu va fi prelungit, astfel se pare ca revenirea lui Martin Ambros este tot mai aproape, acesta fiind demis de la carma nationalei Rusiei.

Nu cred ca aceste mici probleme vor afecta randamentul campioanei Europei, a debutat in noul an cu doua victorii categorice, 36-25 cu Dunaujvarosi si 44-21 impotriva lui Alba Fehevar.

Pana in prezent in Champions League a bifat doua remize, la TSKA Moscova si Brest Bretagne, dar si 6 victorii, toate la diferente de peste 9 goluri, de altfel are cel mai bun atac din competitie cu o medie 34 de goluri.

3. Intalniri directe.

Cele doua formatii s-au infruntat de 3 ori in anul 2020, campioana Europei castigand toate cele 3 infruntari directe fara mari emotii.

4. Cote pariuri Ramnicu Valcea – Gyor.

Gyor a castigat la cel putin 7 goluri diferenta, doua din ultimele 3 partide directe, 1.33 este cota oferita de Betano pentru victorie Gyor handicap -6.5 goluri.
In cele 3 partide directe din anul 2020, SCM Ramnicu Valcea a marcat cel putin 25 de goluri, 3.25 este cota oferita de Betano pentru gazdele inscriu peste 25.5 goluri.

5. Ponturi pariuri Ramnicu Valcea – Gyor.

SCM Ramanicu – Valcea – Gyor ponturi pariuri

Gyor are nevoie de cel putin doua victorii pentru a fi sigura de primul loc in grupa, iar pentru a realiza acest obiectiv vine motivata la Valcea.

Danyi Gabor are tot lotul valid, iar jucatoarele sale au demonstrat un excelent randament ofensiv in cele doua jocuri oficiale din 2021.

SCM nu va conta pe doua piese importante pe faza de atac, iar asta va lasa mai multa lejeritate adversarelor si va provoca destul de multe greseli in ofensiva, maghiarele au un joc de contraatac perfect, vor profita din plin.

Nu trebuie uitat faptul ca Gyor are cel mai bun atac din competitie cu o medie de 34 goluri marcate, iar cele 6 victorii le-a obtinut la cel putin 9 goluri diferenta.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
SCM Ramanicu – Valcea – Gyor
Pronostic: 
Gyor inscrie peste 30.5 goluri
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: