Ramnicu Valcea – TSKA Moscova ponturi pariuri 24.01.2021

Scris de Florin198123/01/2021

SCM Ramnicu Valcea are un meci extrem de dificil in aceasta seara cand in Sala Traian va da piept cu TSKA Moscova, una dintre pretendentele la semifinalele Champions League.

Intalnirea se va desfasura cu incepere de la ora 17.00 si poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport.

1. SCM Ramnicu Valcea.

Oltencele au reusit primele doua victorii in grupele Champions League, sezonul actual, in mai putin de o saptamana, dupa cea din Croatia cu Podravka Vegeta, a urmat un nou succes acasa in fata lui Buducnost.

Astfel cu 4 puncte se poate spune ca este in grafic, poate prinde play-off-ul daca se va mentine pe locul 6 detinut actualmente, are un avans de doua puncte fata de urmatoarele doua clasate Podravka Vegeta si Borussia Dortmund.

Exceptand meciul cu muntenegrencele, in celelalte doua de acasa cu Gyor si Odense a pierdut la diferente consistente de scor.

Irina Glibko, Alicia Fraga Fernandez si Raluca Dascalete nu vor evolua din cauza problemelor medicale.

2. TSKA Moscova.

Infiintata de numai 3 ani viseaza sa devina prima forta handbalistica a Rusiei, detronand-o pe Rostov Don, in fata careia nu reuseste insa mari performante.

Ocupa locul 3 in grupa cu 15 puncte, dar are doar 9 partide jucate, Brest Bretagne are 16 dupa 12 jocuri, iar Gyor 18, dar cu doua meciuri in plus disputate.

In ultima etapa a competitiei interne a trecut de Stavropol cu scorul de 41-27, de asemenea tot un succes consistent realizase si cu Borussia Dortmund in precedentul joc al grupei, 35-28.

Vine la Valcea fara o piesa importanta, Elena Mikhaylichenko, marea speranta a handbalului din Rusia, s-a descurcat destul de bine pana acum si in absenta acesteia.

3. Intalniri directe.

Partida tur a fost castigata de TSKA Moscova scor 30-20.

4. Cote pariuri Ramnicu Valcea – TSKA Moscova.

Ramnicu Valcea a incasat cel putin 30 de goluri in doua din cele 3 jocuri de acasa disputate in Champions League pe teren propriu, 2.90 este cota oferita de Betano pentru oaspetele inscriu peste 29.5 goluri.
In ultimele doua confruntari ale oaspetelor s-au marcat peste 51.5 goluri, pentru peste 52.5 goluri marcate, 2.20 este cota propusa de casa de pariuri online Betano.

5. Ponturi pariuri Ramnicu Valcea – TSKA Moscova.

SCM Ramnicu Valcea – TSKA Moscova ponturi pariuri

SCM Ramnicu Valcea a obtinut in ultima saptamana primele victorii in aceasta competitie, invingandu-le pe Buducnost si Podravka Vegeta.

De aceasta data oltencele vor avea de infruntat un adversar de un cu totul alt calibru, mult mai valoros si extrem de motivat.

TSKA ocupa locul 3 in grupa, insa are cateva restante de jucat fata de primele doua clasate, iar acum poate profita de remiza de ieri dintre Gyor si Brest si poate urca pe locul doi, cu mari sanse de a-l pastra pana la final.

Echipa pregatita de Jan Leslie are un intreg arsenal pe faza de atac, aceasta fiind unul dintre punctele sale forte, eficienta pe faza ofensiva.

Valcea a incasat cel putin 30 de goluri cand a avut sezonul actual partide cu echipe de top, 30 a primit de la Odense si 37 de la Gyor, nu cred ca si-a imbunatatit foarte mult acest compartiment.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
SCM Ramnicu Valcea – TSKA Moscova
Pronostic: 
TSKA Moscova inscrie peste 26.5 goluri
Cota: 
1.73 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: