Albert Ramos Vinolas – Juan Cerundolo ponturi pariuri 01.03.2021

0

Ultima finală din această săptămână este cea de la Cordoba, singura competiție care se desfășoară pe zgură în acest sfârșit de iarnă. 21,800 dolari și 250 puncte ATP reprezint miza acestui ultim act în care Ramos-Vinolas și Cerundolo se vor afla față în față imediat dupa miezul noptii.

1. Albert Ramos-Vinolas

Favoritul cu numărul 5 al competiției și experimentatul Ramos-Vinolas, a produs una din cele mai neașteptate victorii de la Cordoba, după ce în sferturile de finală a trecut de Diego Schwartzman.

Pe lângă argentinian, ibericul i-a învins pe Londero, Etcheverry și Bagnis, având nevoie de fiecare dată de set decisiv pentru a se impune.

Zgurist la bază, Albert are peste 850 partide jucate în carieră pe această suprafață, însă în acest an se află doar la prima competiție.

2. Juan Cerundolo

De departe una dintre cele mai mari surprize din acest început de an este prezența lui Cerundolo în finala de la Cordoba, el fiind un tenismen aflat pe locul 338 în clasamentul ATP.

betano euro 2020 v2

De asemenea, din cauza poziției din clasament, acesta a fost nevoit să joace în calificări și astfel a legat nu mai puțin de 7 victorii consecutive la acest turneu.

Tenti, Varillas, Menezes, Seyboth Wild, Kecmanovic, Monteiro și Coria au fost jucătorii învinși de argentinian, câțiva dintre aceștia fiind mult mai bine cotați ca el.

Luând în calcul seria senzațională a lui Juan, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: minim un set câștigat de acesta.

3. Intâlniri directe

Finala de la Cordoba va reprezenta prima dispută directă dintre Ramos-Vinolas și Cerundolo, așadar va fi interesant să vedem cine va reuși să se impună în premieră.

4. Cote pariuri

Pentru o finală cu minim 20 game-uri disputate, cota oferită de bookmakeri este 1.46.
Totodată, regăsim în ofertă cota 1.72 pentru minim un set câștigat de Cerundolo.

Albert Ramos-Vinolas – Juan Cerundolo ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Consider că experiența își va spune cuvântul în această finală, iar Ramos-Vinolas va reuși să se impună la o diferență de cel puțin 3 game-uri.

Chiar dacă a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune în fiecare tur, să nu uităm ultimii 2 adversari ai ibericului: Schwartzman și Bagnis, 2 tenismeni cu mare experiență pe această suprafață.

De partea cealaltă, Cerundolo s-a impus mai degrabă prin entuziasm și prin faptul că adversarii l-au tratat de sus, însă nu trebuie să uităm că are doar 19 ani și nu a fost niciodată în primii 300 jucători ATP.

O finală rămâne o finală și nu-l văd pe Albert să rateze ocazia de a câștiga pentru prima dată această competiție.

Albert Ramos-Vinolas - Juan Cerundolo (ora 23:00)
Pronostic: -2.5 game-uri Ramos-Vinolas Cota: 1.61

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here