Rapid – Metz ponturi pariuri 18.09.2022

Scris de Florin198117/09/2022
1
2.10
X
8.50
2
2.20
Rapid Bucuresti
Metz
COTA PONT
2.20

Rapid Bucuresti a debutat cu gol in actuala editie a Champions League, dar in runda a doua giulestencele vor infrunta o adversara de calibru, Metz. Partida se va disputa cu incepere de la ora 15.00 si poate fi urmarita pe canalele Digi Sport 2 si Orange Sport.

Rapid Bucuresti

  • Primul meci cu adevarat dificil in cazul sau din actuala editie de Champions League, a debutat cu un succes in Croatia, dar Lokomotiva a pierdut ieri la Storhamar: 37-13.
  • Avantajul formatiei pregatite de Carlos Viver este ca a avut pauza in Liga Florilor, s-a putut pregati si concentra doar pe acest meci, unul extrem de important.
  • Antrenorul spaniol este sub presiune inaintea acestei infruntari, s-ar putea decide chiar postul sau, fanii si conducerea fiind nemultumiti de rezultatele acestui debut de sezon.
  • In alta oridene de idei Orlane Kanor isi va infrunta pentru prima data sora geamana, Laura, acesta ramanand la Metz, de asemenea Ivana Kapitanovic va evolua impotriva echipei la care a petrecut 4 sezoane.
  • Pe langa victoria din Croatia, Rapid a pierdut SuperCupa Romaniei in favoarea CSM-ului, cele doua remizand apoi in campionat, unde giulestencele au obtinut apoi 3 victorii, fara a convinge insa.

Metz

  • Metz nu a avut probleme in prima etapa pe teren propriu cu norvegiencele de la Storhamar, pe care le-a invins scor 31-22.
  • Ultima formatie care a invins-o de altfel a fost Esbejerg in finala mica a editiei precedente Champions League, in actualul sezon competitional are 4 victorii din 4 partide.
  • Echipa este antrenat de 7 ani de Emmanuel Mayonnade, un atu important in confruntarile dificile, iar intre vedete se numara: Debbie Bont, Tamara Horacek,  Chloe Bouquet Valentini, Kristina Jorgensen, toate internationale.
  • Este o echipa pe val in aceasta competitie, are doua prezente in Final Four ultimii 3 ani, in alte 3 randuri ajungand in sferturile de finala: 2017, 2018, 2021.

Intalniri directe

Va fi primul meci intre cele doua formatii de club.

Cote pariuri

Superbet considera partida una extrem de echilibrata si ofera cote relativ apropiate la victorie, 2.10 pentru gazde, 2.20 in cazul oaspetelor.

Eliza Buceschi este considerata cea mai periculoasa jucatoare din tabara rapidista, ea primeste o cota de 1.87 pentru peste 4.5 goluri marcate.

Rapid Bucuresti – Metz ponturi pariuri

Rapid va evolua cu sala plina si va fi incurajata frenetic de fanii sai, dorinta de a castiga este extrem de mare in tabara rapidista.

Dar evolutiile giulestencelor de pana acum nu au convins, cele 3 victorii din Liga Florilor au fost destul de chinuite cu adversare cel putin modeste.

Metz in schimb a facut o demonstratie de forta cu Storhamar, de asemenea a marcat peste 31 de goluri in fiecare din cele 5 sustinute actualul sezon competitional.

Avantajul oaspetelor este de asemenea omogenitatea, au acelasi antrenor de 7 ani, de asemenea din 2017 s-au aflat constant in fazele superioare Champions League.
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Rapid Bucuresti – Metz
Pronostic: 
victorie Metz
Cota: 
2.20 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: