Rapid Viena – Genk ponturi pariuri 16.09.2021


Red
0

Cred ca va fi o partida foarte interesanta fiindca nu este o diferenta prea mare de valoare intre cele 2 loturi si ambii antrenori prefera fotbalul ofensiv. De aceea va recomand sa evitati un pariu pe solist si sa mergeti pe goluri. Eu asta am facut si am gasit o cota foarte buna in care am incredere foarte mare. Citeste tot articolul pentru a vedea despre ce este vorba.

Rapid Viena

A ajuns in grupele Europa League dupa ce a jucat 2 tururi preliminarii si a trecut pe rand de Anorthosis cu 3-0 acasa si a pierdut cu 2-1 in deplasare, apoi de Zorya pe care a invins-o cu 3-0 acasa si cu 3-2 in deplasare.

In fiecare din ultimele 10 meciuri oficiale jucate ori a fost GG ori 3+ si asta cred ca spune destul de multe despre stilul echipei.

Nu sunt raportate absente importante pentru aceasta intalnire si de aceea cred ca va fi aliniat cel mai puternic prim' 11.

Genk

A ajuns in grupele Europa League dupa ce a pierdut in calificarile pentru Liga Campionilor in fata lui Shakhtar cu 2-1 acasa si tot cu 2-1 in deplasare.

In 7 din ultimele 9 partide disputate au reusit sa inscrie ambele formatii si asta imi avantajeaza pronosticul.

Pentru aceasta deplasare antrenorul nu se poate baza pe serviciile lui Jukleroed, in rest toti jucatorii fiind disponibili.

Intalniri directe

Cand m-am uitat prin oferta pariuri Fortuna mi-a sarit in ochi aceasta partida fiindca in 3 din cele 4 intalniri directe au reusit sa inscrie ambele formatii si cota pentru acest lucru este de 1.60, insa ultima data s-au intalnit in 2016.

Rapid Viena – Genk echipe probabile

Rapid Viena (4-2-3-1): Strebinger – Ullmann, Hofmann, Greiml, Schick – Grahovac, Petrovic – Grull, Fountas, Arase – Kara.

Genk (4-3-3): Vandevoordt – Arteaga, Lucumi, Cuesta, Munoz – Thorstvedt, Eiting, Heynen – Bongonda, Onuachu, Ito.

Rapid Viena – Genk cote pariuri

Printre alte ponturi pariuri Europa League m-am oprit si asupra acestui joc fiindca sunt cateva pariuri pe goluri care imi plac. Cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri in una din cele 2 reprize. Sa mergep pe prima repriza la o cota de 2.60 sau pe cea de a doua repriza la o cota de 1.90?

Rapid Viena – Genk ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 64.7%
Castigate: 22/34
Cred ca va fi un joc foarte spectaculos pentru ca nu vad o diferența prea mare de valoare între cele 2 loturi. In plus ambele echipe prefera jocul deschis, ofensiv și de aceea m am decis sa mizez pe goluri.
In acest moment, Rapid Viena vine după 5 meciuri in care ai reușit sa înscrie ambele formații implicate, iar in 4 dintre acestea s au marcat cel puțin 3 goluri in total.
Genk este o echipa care înscrie multe goluri, dar când are in fata un adversar de același nivel, nu scapă fără gol primit.
Având in vedere aceste lucruri, cred ca sunt șanse mari ca in aceasta confruntare sa se înscrie cel puțin 3 goluri.

Rapid Viena - Genk
Pronostic: 3+ Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
36 din 50 72% +1291.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here