Real Madrid – Celta Vigo ponturi pariuri 12.09.2021

Scris de Bmg12/09/2021

Real Madrid se intoarce in sfarsit pe Santiago Bernabeu, iar duminica va da piept cu Celta Vigo, intr-un duel pe care ar trebui sa il controleze. Eu cred ca am identificat cel mai bun pariu si profitul este destul de sigur. In continuare iti prezint analiza detaliata pentru aceasta partida programata cu incepere de la ora 22.00.

⚽ 1. Real Madrid.

Madrilenii sunt primii in La Liga si au acumulat 7 puncte dupa 3 runde. Golaverajul ii departajeaza in acest moment fata de echipele din spate. Pornesc mari favoriti in aces duel.

Real Madrid le-a batut pana acum pe Alaves si Betis, iar cu Levante a remizat. Sta exelent pe faza de atac, dar incaseaza destul de usor. Cred ca trebuie sa jucam pe goluri din oferta Superbet pariuri.

Vinicius are 3 goluri pana acum, Benzema si el 2, iar Gareth Bale a aratat o forma excelenta la nationala. Vorbind despre probleme de lot, o sa punctez absentele lui Kroos si Ceballos. Mendy ramane si el incert.

⚽ 2. Celta Vigo.

Oaspetii nu au chiar cel mai bun debut de sezon, ba din contra. Au adunat un singur punct din primele 3 runde si nu ii vad deloc bine pe Bernabeu.

Celta Vigo a pierdut pana acum cu Bilbao si Atletico Madrid, punctul venind la remiza cu Osasuna. Aceasta forma slaba ma face pe mine sa joc ponturi Spania La Liga in sansa dubla 1X. A marcat un singur gol in aceasta perioada.

Kevin Vazquez este singurul absent din tabara Celtei pentru duelul de duminica.

⚽ 3. Real Madrid – Celta Vigo intalniri directe.

Evident ca Real Madrid conduce bilantul. A castigat la handicap ambele duleuri din sezonul trecut. Are 6 victorii in ultimele 7 dispute directe.

⚽ 4. Real Madrid – Celta Vigo echipe probabile.

Real Madrid (4-3-3) : Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Alaba, Casemiro, Modric, Isco, Hazard, Bale, Benzema.
Celta Vigo (4-1-3-2) : Dituro; Hugo Mallo, Araujo, Murillo, Galan, Tapia, Denis Suarez, Nolito, Brais Mendez, Iago Aspas, Santi Mina.

⚽ 5. Real Madrid – Celta Vigo cote pariuri.

Daca iti plac pariurile pe goluri, eu iti recomand din oferta Superbet si predictia „peste 1.5 greusite in repriza secunda”, care se plateste la cota de 1.80.
La aceeasi valoare este si cota la GG, fix 1.80.

⚽ 6. Real Madrid – Celta Vigo ponturi pariuri.

Real Madrid – Celta Vigo ponturi pariuri

Real Madrid se intoarce acasa si da peste un adversar pe care l-a batut in 6 din ultimele 7 confruntari directe. Gazdele arata bine pe debutul de sezon, in timp ce oaspetii sunt fara victorie. Pariul in sansa dubla 1X merge la sigur.

Voi miza si pe intervalul 2-4 reusite. La ce calitate are Real in atac este clar ca vom vedea un meci de 2+. Are 8 reusite in primele 3 runde.

De mentionat ca fiecare din ultimele 5 confruntari dintre aceste echipe s-au pliat pe combo-ul ales de mine duminica. Nu cred ca se va depasi bariera de 4 reusite, asta pentru ca multi jucatori al madrilenilor sunt obositi de la nationale.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Real Madrid – Celta Vigo
Pronostic: 
1X & 2-4 goluri
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: