Real Madrid – Sheriff ponturi pariuri 28.09.2021

Scris de Radu Oprea28/09/2021

Pe celebra arena Santiago Bernabeu se vor intalni Real Madrid si Sheriff. Avem asadar o favorita certa, insa eu nu voi miza pe victoria ei. In randurile de mai jos vei vedea pronosticul meu, dar mai intai cred ca ar trebui sa citesti cateva detalii interesante.

⚽1. Real Madrid

Ocupa pozitia a 2-a in aceasta grupa D si are 3 puncte adunate in prima etapa. A avut 8 meciuri in acest sezon si doar in cel din weekend nu a inscris, iar in 3 dintre ele nu a primit. La Superbet poti miza ca va tine poarta intacta si acum pentru o cota de 1.57.

Trece printr-o forma excelenta intrucat este neinvinsa si a obtinut 6 victorii in aceste 8 dispute. Pe teren propriu are 2 succese, cu Celta Vigo si Mallorca si o remiza, care a venit sambata, cu Villarreal.

Dani Ceballos, Gareth Bale, Marcelo si Dani Carvajal nu vor putea fi utilizati din cauza unor accidentari. Toni Kroos si Ferland Mendy sunt si ei incerti pentru ca au acuzat ceva probleme fizice. Tanarul Miguel Gutierrez va fi fundas stanga in aceste conditii.

⚽2. Sheriff

Conduce surprinzator clasamentul grupei gratie celor 3 puncte stranse in runda inaugurala. In 16 din cele 18 dueluri din actuala stagiune a marcat si in 11 nu a incasat gol, asadar are o defensiva destul de solida si un atac constant.

A inceput rau, cu 2 infrangeri, insa apoi nu a mai avut niciuna si a inregistrat 13 victorii si doar 3 rezultate de egalitate. Doar in primul joc de pe teren strain a pierdut, cel din Supercupa, iar in 5 din celelalte 8 deplasari in care a fost s-a impus.

Alexandr Belousov este accidentat si nu se poate conta pe serviciile lui. Lovro Bizjak se afla si el in aceeasi situatie din informatiile pe care le am. Faptul ca nu are multe absente ma face sa spun ca mai jos gasesti unul dintre cele mai bune pariuri Liga Campionilor de marti.

⚽3. Intalniri directe

Nu avem ce puncta la acest capitol pentru ca cele doua formatii nu au mai dat piept pana in momentul de fata.

⚽4. Real Madrid – Sheriff echipe probabile:

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Nacho, Militao, Alaba, M. Gutierrez – Modric, Casemiro, F. Valverde – M. Asensio, Benzema, Vinicius Jr.
Sheriff (4-3-3): Athanasiadis – F. Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano – Kolovos, E. Addo, S. Thill – A. Traore, Yakhshiboev, F. Castaneda.

⚽5. Real Madrid – Sheriff cote pariuri

Pentru total goluri asiatice sub 3 ai o cota de 2.50 la casa de pariuri Superbet.
Aceeasi agentie iti ofera o cota de 1.80 pentru Real Madrid 2+ goluri in repriza a 2-a.

⚽6. Real Madrid – Sheriff ponturi pariuri

Real Madrid – Sheriff ponturi pariuri

Este limpede ca trupa vizitatoare va veni sa se apere pe Santiago Bernabeu. Sunt sanse sa reziste destule minute pentru ca are o defensiva buna, care nu a primit gol cu Shakhtar. De aceea eu cred ca se vor marca mai multe goluri dupa pauza.

Real Madrid va avea nevoie de multa rabdare sa desfaca apararea adversarei sale. Nu o va face asa usor si eu nu cred ca va impresiona in startul partidei. A avut 8 meciuri in acest sezon si in 6 dintre ele au fost mai multe reusite pe tabela in a 2-a repriza decat in prima.

Sheriff poate sa marcheze si ea pe contraatac, insa mai degraba dupa pauza, cand oponenta sa va risca mai mult si se va descoperi. In 3 din ultimele 5 confruntari ale gruparii moldave s-a inscris mai mult in cea de-a 2-a parte a jocului.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Real Madrid – Sheriff
Pronostic: 
mai multe goluri in repriza a 2-a
Cota: 
2.00 @

Real Madrid – Sheriff Tiraspol ponturi pariuri

Eu consider ca Real Madrid va marca in ambele reprize contra moldovenilor de la Sheriff Tiraspol. Evident ca ibericii vor incepe tare, au multa calitate in fata si trebuie sa forteze. Ar trebui sa deschida scorul rapid in fata unui adversar facil, iar apoi golurile pot curge.
Diferenta de clasa este imensa intre cele doua loturi, iar experienta madrilenior se va vedea din plin intr-o astfel de competitie, mai ales ca Sheriff nu poate da mai mult decat a aratat contra celor de la Sahtior. Sunt sigur ca spaniolii i-au citit jocul.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Real Madrid – Sheriff Tiraspol
Pronostic: 
Real marcheaza in ambele reprize
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: