Real Madrid – Villarreal ponturi pariuri 25.09.2021

Scris de chiriladavid2525/09/2021

Real Madrid si Villarreal vor incheia ziua de fotbal din Spania, cu un meci pe Santiago Bernabeu, acolo unde Real Madrid face instructie cu adversarii pe care ii primeste. Duelul va incepe de la ora 22:00 si va fi transmis de programele DigiSport 3, TelekomSport 2 si LookSport 2.

⚽ 1. Real Madrid.

Este liderul clasamentului din La Liga, avand 16 puncte, cu 2 mai mult ca Atletico Madrid. Are 21 de goluri marcate si 8 goluri primite, oferind astfel meciuri cu o medie de 5 goluri, venind dupa 4 succese la rand in campionat, cota la 3+ fiind 1.60 la Superbet.

Ultima victorie a venit miercuri, cand s-a impus acasa, cu 6:1 in fata Mallorcai, echipa care abia luase 3 goluri in precedentele 5 meciuri. Benzema a marcat o dubla cu Mallorca, in timp ce Asensio a izbutit hattrick-ul, Isco fiiind cel ce a inchis tabela in minutul 84. Carvajal, Ferland Mendy, Marcelo, Dani Ceballos si Bale sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc, in timp ce Kroos e incert.

⚽ 2. Villarreal.

E neinvinsa la randul ei in actuala stagiune de La Liga, avand 7 puncte luate in 5 runde, 4 remize si 1 victorie. Unica victorie din acest sezon in toate competitiile a venit chiar runda precedenta, in intermediara, reusind sa castige in fata lui Elche cu scorul de 4:1.

Yeremi Pino, Trigueros, Danjuma si Gerard Moreno au marcat golurile victoriei cu Elche. Incerti pentru acest joc sunt Yeremi Pino si Gerard Moreno, in timp ce absenti certi sunt Raba si Samu Chukwueze.

⚽ 3. Intalniri directe.

3 victorii are Real Madrid in precedentele 5 intalniri directe, toate cele 3 victorii venind acasa, in timp ce celelalte rezultate au fost 2 remize, ambele la Villareal, victoria Realului fiind astfel unul dintre ponturile La Liga ale etapei.

⚽ 4. Real Madrid – Villarreal echipe probabile:

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Miguel Guterrez, David Alaba, Militao, Nacho; Modric, Casemiro, Camavinga; Vinicius Jr., Benzema, Hazard.
Villarreal (4-4-2): Rulli; Pedraza, Pau Torres, Albiol, Foyth; Danjuma, Capoue, Parejo, Trigueros; Alcacer, Dia.

⚽ 5. Real Madrid – Villarreal cote pariuri

Ca si SuperPariu avem un prim combo interesant, peste 1.5 goluri, peste 6.5 cornere si peste 2.5 cartonase la o cota 1.70.

De asemenea, SuperPariul Real Madrid castiga si Real Madrid are cel mai multe cornere are cota 2.05.

⚽ 6. Real Madrid – Villarreal ponturi pariuri

Real Madrid – Villarreal ponturi pariuri

La Liga incepe sa arate din ce in ce mai rau, iar unica echipa ce reuseste sa se evidentieze e Real Madrid, toate celelate formatii fiind cam de acelasi nivel, oferind un fotbal mult prea precaut, unul sarac in faze spectaculoase.

Asadar, Real Madrid pare dintr-o alta liga fata de celelalte combantate din campionat, acestia avand dublul goluri marcate a prinicpalelor urmaritoare, inscriind de 21 de ori in 6 runde, 5 victorii si 1 remiza.

De cealalta parte, Villarreal abia a reusit runda precedenta sa isi castige primul meci din Mai si pana in prezent, victorie care ii va face mai putin disperati sa obtina toate cele 3 puncte din acest joc.
Real Madrid – Villarreal
Pronostic: 
victorie Real Madrid
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: