Real Madrid – Valencia ponturi pariuri 14.02.2021

Scris de Bmg13/02/2021

Meci tare avem duminica in La Liga, intre Real Madrid si Valencia. Chiar daca galacticii sunt mari favoriti la case de pariuri online, eu consider ca vor avea o partida mai grea decat o arata cotele. Tocmai de aceea nu joc pe rezultat final si am ales piata de goluri. Meciul este programat cu incepere de la ora 17.15, iar in continuare poti vedea analiza si predictia recomandata de mine.

⚽ 1. Real Madrid.

Real este a doua clasata in La Liga, insa nu isi permite un pas gresit in aceasta etapa, pentru ca Barcelona este aproape. Va fi totusi greu sa o mai prinda din urma pe Atletico, care are acum 8 puncte avans in fruntea clasamentului.

Madrilenii sunt in forma si vin dupa 2 victorii, cu Getafe si Huesca. Au 3 succese in ultimele 4 runde, asa ca poti juca si direct in 1 final la Unibet, agentie online despre care poti afla ce opinii au cei care au jucat la ea citind articolul Pareri Unibet.

Pare totusi ca exista ceva tensiune la club, presa iberica scriind despre o oarecare raceala intre antrenor si conducere, dar si despre un eventual conflict intre Zidane si Isco. Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca vor lipsi duminica Valverde, Hazard, Marcelo, Park, Rodrygo si Ramos, in timp ce Militao si Odriozola raman incerti.

⚽ 2. Valencia.

Liliecii fac iarasi un sezon slab si ii gasim abia pe locul 12 in la Liga, mai aproape de zona retrogradarii decat de cupele europene. Au pierdut totusi un singur meci din ultimele 6 jucate in campionat, dar se si intalnesc rar cu victoria.

Valencia a remizat pe terenul lui Athletic Bilbao runda trecuta (1-1). Mai trebuie spus ca echipa oaspete nu are chiar cel mai bun bilant pe teren strain, cu doar 2 victorii afara in acest campionat.

Sunt si ceva probleme de efectiv. Hugo Guillamon nu va juca din cauza unei suspendari, in timp ce Diakhaby si Cheryshev sunt accidentati. Cillessen ramane incert si cel mai probabil ii va lasa locul in poarta lui Jaume.

⚽ 3. Real Madrid – Valencia intalniri directe.

Valencia a castigat la scor in tur, dupa un meci spectaculos (4-1). 4 din ultimele 5 dispute directe dintre aceste echipe au fost GG si tocmai de aceea eu recomand pariuri pe goluri pentru biletul zilei cota mare.

⚽ 4. Real Madrid – Valencia echipe probabile.

Real Madrid (4-3-3) : Courtois; Nacho, Varane, Carvajal, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Vinicius, Asensio, Benzema.
Valencia (4-4-2) : Jaume; Correia, Gabriel, Ferro, Gaya, Carlos Soler, Racic, Wass, Guedes, Maxi Gomez, Manu Vallejo.

⚽ 5. Real Madrid – Valencia cote pariuri.

Un pariu bun din oferta Unibet mi se pare cota de 1.48, pentru selectia „Peste 1.5 goluri si Peste 7.5 cornere”. Tot de la Unibet recomand si cota de 1.85 pentru pariul „Sub 26.5 faulturi”.

⚽ 6. Real Madrid – Valencia ponturi pariuri.

Real Madrid – Valencia ponturi pariuri

Eu sunt de parere ca ne asteapta aici un meci spectaculos, poate de GG, intre doua echipe care in general marcheaza. Real Madrid este una dintre cele mai ofensive formatii din La Liga si pare greu de crezut sa nu asistam la un joc de 2+, mai ales ca ea este si in forma destul de buna.

Statistica ne arata ca 5 din ultimele 6 partide disputate de Real s-au incadrat in intervalul propus. La fel si 5 din anterioarele 6 meciuri ale liliecilor. De asemenea, anterioarele 4 confruntari directe la Madrid au avut intre 2-4 reusite. Nu vad de ce acum nu ar fi un scenariu identic.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Real Madrid – Valencia
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: