Reilly Opelka – Milos Raonic ponturi 23.02.2020

0

Amanata din cauza conditiilor meteo nefavorabile, semifinala dintre americanul Reilly Opelka si canadianul Milos Raonic este programata duminica, incepand cu ora 17:30, urmand ca seara sa se disputa finala turneului. Meciul se anunta unul foarte echilibrat, in care cei doi protagonisti se vor duela in numarul de asi reusiti.

Reilly Opelka - Milos Raonic ponturi

@ATP Tour

?1. Reilly Opelka

Jucatorul din Sua, in varsta de 22 de ani, ocupa in prezent locul 54 in clasamentul ATP, fiind intr-o crestere continua in ultimele sezoane.

Posesor al unui serviciu devastator, probabil in top 3 din circuit alaturi de adversarul sau de azi si John Isner, Reilly Opelka prefera suprafele rapide, de hard si iarba, in care stilul sau de joc iese mult in avantaj.

In acest turneu a pierdut un singur set impotriva lui Ernests Gulbis in primul tur, pe care l-a invins in tiebreak-ul setului decisiv, in timp ce impotriva lui Soon Kwon si Mckenzie Mcdonald s-a impus in minimum de seturi.

?2. Milos Raonic

Jucatorul din Canada, in varsta de 28 de ani, se afla in prezent pe locul 37 in clasamentul ATP al probei de simplu.

Raportat la asteparile sale, rezultatele lui Milos Raonic nu au fost satisfacatoare in sezonul precedent, cel mai bun rezultat obtinandu-l la Indian Wells, prin prezenta in semifinale.

In acest sezon a obtinut un rezultat notabil la Australian Open, prin prezenta in sferturile de finala, unde a fost invins de Novak Djokovic, in timp ce in acest turneu nu a pierdut niciun set, castigand toate cele 3 meciuri in minimum de seturi.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum o singura data, anul trecut pe iarba de la Wimbledon, Milos Raonic impunandu-se cu 3-0 la seturi, dupa un prim set foarte echilbrat.

? 4. Date statistice

Milos Raonic a castigat singurul meci direct in minimum de seturi, 2.25  este un meci castigat de jucatorul canadian in minimum de seturi.
Primul set al meciului direct a fost unul foarte echilibrat, 1.9 0e cota pentru ca primul set sa fie incheiat in tiebreak.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Reilly Opelka – Milos Raonic cote pariuri

?6. Reilly Opelka – Milos Raonic ponturi pariuri

Un singur pronostic poate fi ales la acest duel, care ar putea aduce un profit consistent si acela ar fi ca primul set sa fie decis in tiebreak. Sunt sanse aproape infime ca unul dintre cei doi jucatori sa reuseasca un break in primul set, avand in vedere serviciile pe care le poseda cei doi jucatori. 

R. Opelka - M. Raonic
Pronostic: Peste 12.5 game-uri in primul setCota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here