Reims – Lorient ponturi pariuri 17.10.2020

Scris de Andrei-Chirita17/10/2020

Jocul ce deschide ziua de fotbal din Ligue 1 va avea loc pe Stade Auguste-Delaune de la ora 18:00 acolo unde Reims si Lorient vor incerca sa iasa din subsolul clasamentului. Zona rosie arde in aceasta seara odata cu acest meci, si cu siguranta ar trebui sa vedem fotbal daca cele doua formatii chiar isi doresc victoria.

⚽ 1. Reims

Se pare ca se merge pe principiul “una calda”, “una rece” la gruparea alb-rosie deoarece dupa un sezon excelent urmeaza unul deloc asemanator. Echipa lui Guion a fost eliminata din UEL dupa performanta reusita anul precedent, insa iata ca acest lucru nu continua nici pe departe, ba chiar se anunta foarte dificil de evitat retrogradarea.

Niciun succes in 6 etape pentru Reims care are doar 2 puncte din 12 posibile, reusind dupa o serie neagra de infrangeri sa scoata un egal in-extremis pe terenul lui Rennes, scor 2-2, avand un moral relativ bun inaintea confruntarii din aceasta seara.

Doar Munetsi este absent datorita cumulului de cartonase galbene.

Reims Lorient Cote Pariuri 17.10.2020

⚽ 2. Lorient

Se afla in postura de formatie nou-promovata care insa nu exceleaza sub nicio forma in start-ul acesta de sezon. Echipa lui Pellisier ocupa locul 17 cu doar 4 puncte din 6 jocuri, extrem de putin pentru cat se asteptau fanii de la noul sezon de Ligue 1, insa din pacate nici jocul nu anunta prea mari schimbari. Desi are un golaveraj de 9 la 13, iata ca problemele defensive o fac pe gruparea portocalie sa piarda prea multe puncte.

Dupa egalul neasteptat cu Lyon de pe teren propriu, a pierdut fara drept de apel pe arena lui Metz, scor 1-3, echipa ce detine aceeasi valoare ca ea, dar si acelasi tip de probleme. O lipsa clara de atitudine din partea jucatorilor lui Pellisier care nu par afectati dupa aceste rezultate slabe.

Homawoo are probleme musculare, iar Saunier este accidentat, fiind ambii indisponibili pentru jocul de diseara.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua echipe s-au mai intalnit abia in sezonul 2017/2018 din Ligue 2 acolo unde Lorient s-a impus cu 1-0 pe aceasta arena.

⚽ 4. Reims – Lorient echipe probabile

Reims (4-4-2): Rajkovic – N’Clomande, Abdelhamid, Faes, Foket – Mbuku, Berisha, Chavalerin, Zeneli – Toure, Dia

Lorient (5-4-1): Nardi – Le Goff, Morel, Fontaine, Laporte, Mendes – Wissa, Lemoine, Abergel, Monconduit – Hamel

⚽ 5. Reims – Lorient cote pariuri

Reims Lorient Cote 17102020

⚽ 6. Reims – Lorient ponturi pariuri

Reims – Lorient ponturi pariuri

Situatie critica pentru ambele formatii insa eu unul voi merge pe mana alb-rosilor in aceasta seara.
Un joc slab realizat de formatia lui Guion care insa o vad ceva mai montata pentru meciul de pe Stade Auguste-Delaune, poate si pentru ca a scos acel 2-2 pe arena lui Rennes unde echipa a demonstrat ca nu este pierduta in totalitate.
Lorient cunoaste doar cartea atacului, insa iata ca apararea este principala problema a oaspetilor care daca nu vor stii sa gestioneze jocul, vor avea parte de un deznodamant similar.
Cred ca experienta isi va spune cuvantul in aceasta seara, iar Reims va reusi sa plece cu macar un punct, iar tabela sa arate macar 2 goluri, fiind nevoie de o descatusare din partea echipei lui Guion.
Reims – Lorient
Pronostic: 
1X&2+
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: