Reims- Nantes ponturi pariuri 28.01.2024

Scris de AlexR27/01/2024
1
1.85
X
3.75
2
4.20
Reims
Nantes
COTA PONT
2.90

Pe stade Auguste - Delaune din Reims, echipa gazda primeste vizita celor de la Nantes intr-o partida contand pentru etapa a 19-a din Ligue 1 Fotbal Franta. Aveti multe ponturi pariuri azi pe site-ul nostru oferite de cei mai buni tipsteri.

Reims

  • Reims continua si anul acesta evolutiile bune, dupa un sezon precedent peste așteptări. in care a avut o serie incredibila de 20 meciuri fara infrangere, un record in istoria clubului si chiar si pe plan european.
  • Tanarul antrenor fara licenta Still a implementat echipei un joc modern, de posesie, cu multe faze de poarta si ocazii de gol.
  • Folarin Balogun, cel mai bun jucator al echipei din sezonul trecut cu 20 goluri si locul 3 in clasamentul golgheterilor din Ligue 1, a fost împrumutat la Monaco și va fi destul de greu de inlocuit.
  • 5 victorii și 3 înfrângeri are Reims pe propria arena.
  • Reims are 29 puncte după primele 16 etape si are victorii cu Lille, Lyon sau Monaco, fiind implicata in lupta pentru cupele europene.
  • Gazdele au destul de multe probleme de lot, Busi si Atangans Edoa fiind accidentati,in timp ce Abdelhamid, Richardson, Ito, Nakamura, O.Diakite si I.Diakite sunt convocati la nationale.

Nantes

  • Nantes s-a salvat in ultima etapa sezonul trecut, profitând de pasul gresit făcut de Auxerre, principala contracandidata.
  • Echipa arată destul de modest la nivelul lotului, anul acesta, astfel ca singurul obiectiv realist pare a fi salvarea de la retrogradare.
  • Cel mai bun jucător al echipei Ludovic Blas a fost vândut, fiind înlocuit de tânărul Marquinhos, acesta urmand sa faca pereche in atac cu Moses Simon si Ganago.
  • 18 puncte are Nantes in clasament dupa 18 etape si vine dupa 4 infrangeri consecutive in campionar.
  • Ganago, Centonze, Pierre Gabriel si Meupiyou sunt accidentati, Traore este suspendat, in timp ce Castelleto, Mostafa Mohamed, Simon si Moutoussamy sunt la nationala.

Intalniri directe

Reims a castigat 6 din ultimele 7 intalniri directe, inclusiv in tur cand s-a impus in deplasare cu 1-0.

Echipe probabile

Reims

16:00

Nantes

Diouf;

Foket,

 Okumu,

Agbadou,

De Smet;

Edoa,

Matusiwa,

Teuma;

Diakhon,

 Khadra,

Daramy

echipament bzc

Lafont;

Coco,

Comert,

 Pallois,

Merlin;

 Mollet,

Sissoko,

Augusto,

Chirivella;

Kadewere,

Bamba


00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Pentru un meci cu mai puțin de 2.5 goluri, Unibet ofera o cota de 1.90, in timp ce un egal la pauza poate fi pariat la o cota de 2.10.

Reims – Nantes ponturi pariuri

Chiar daca au cativa absenti de marca, Reims ramane o formație care fără discuții poate intra in lupta pentru cupele europene. Echipa a avut un parcurs bun și chiar si cu o lista enorma de indisponibili, etapa de etapa, a reusit sa se mențină în prima jumătate a clasamentului. Pe propria arena echipa joaca un fotbal extrem de ofensiv, își sufoca adversarul și creează foarte multe ocazii de gol. Nantes va veni cu scopul declarat de a se apară și a scoate un punct, însă nu cred ca va reuși acest deziderat. Merg pe o victorie conturata inca de la pauza de gazde care vin dupa o victiorie mare la Monaco. Cota este excelenta.

AlexR
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Reims – Nantes
Pronostic: 
Reims pauza / Reims Final
Cota: 
2.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
42 din 80
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+728
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: