Rennes – Brest ponturi pariuri 31.10.2020

Scris de chiriladavid2531/10/2020



Invinsa absolut normal de Sevilla in Liga Campionilor, Rennes o va primii in runda cu numarul 9 de Franta Ligue 1, pe State Brest, o echipa aflata intr-o forma mai putin buna. Duelul va incepe de la ora 18:00, urmand a avea loc pe Stadionul „Roazhon Park” din Rennes, formatia gazda fiind creditata cu prima sansa la victorie.

⚽ 1. Rennes.

Ocupa pozitia a 3-a in clasamentul din Ligue 1, avand 15 puncte pana acum, 4 victorii, 3 remize si 1 infrangere. Are un golaveraj usor incompatibil cu locul din clasament, 16 goluri marcate si 10 goluri primite. In campionat, vine dupa 2 remize si 1 infrangere in ultimele 3 runde, pierzand ultimul joc, 2:1, acasa cu Angers.

A pierdut si in Liga Campionilor, fiind invinsa de FC Sevilla cu scorul de 1:0, intr-un meci jucat ca o finala de catre spanioli.

Daniele Rugani e incert pentru acest joc, dupa ce a iesit accidentat din partida cu Sevilla, in timp ce Faitout Maouassa, M'Baye Niang si Flavien Tait sunt accidentati.

⚽ 2. Brest.

Se afla abia pe pozitia a 14-a, avand 9 puncte, 3 victorii si nu mai putin de 5 remize. Vine dupa 2 infrangeri la rand in campionat, 3:1 cu Nantes si 3:0 cu Strasbourg, avand astfel o forma de moment foarte proasta.

Ultima infrangere a venit pe teren propriu, cu Strasbourg, fiind condusa la pauza cu scorul de 2:0, echipa jucand mai bine in repriza secunda, fiind insa inca o penalizata de adversar. Fundasii Denys Bain si Ronael Pierre-Gabriel sunt accidentatii formatiei oaspete.

⚽ 3. Intalniri directe

In sezonul precedent, cele doua formatii au incheiat ambele jocuri la egalitate, cu acelasi scor, 0:0, cele doua echipe disputand foarte multe meciuri amicale in ultimii 5 ani de zile, majoritatea amicalelor fiind castigate de Rennes.

⚽ 4. Rennes – Brest echipe probabile: 

Rennes (4-3-3): Gomis; Soppy, Aguerd, Da Silva, Traore; Bourigeaud, Martin, Grenier; Terrier, Guirassy, Doku.
Brest (4-2-3-1): Larsonneur; Perraud, Duverne, Herelle, Faussurier; Belkebla, Battocchio; Le Douaron, Charbonnier, Faivre; Mounie.

⚽ 6. Rennes – Brest ponturi pariuri

Rennes – Brest ponturi pariuri

Rennes a inceput bine acest sezon, dupa 8 runde fiind pe locul 3 cu 15 puncte. Se descurca bine pe partea ofensiva fiindca a reusit sa inscrie 16 goluri, dar are probleme in aparare fiindca a incasat 10.
De partea cealalta, Brest a inscris pana acum 11 goluri si a incasat 18. De aceea ma astept ca Rennes sa inscrie cel putin 2 goluri, dar cred ca oaspetii vor reusi sa inscrie si ei.
Majoritatea meciurilor de acasa respectiv din deplasare ale celor 2 formatii au fost de peste 2.5 goluri si cred ca sunt sanse mari ca asta sa se intample si acum.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Rennes – Brest
Pronostic: 
3+
Cota: 
1.78

Rennes – Brest ponturi pariuri

Sunt ceva probleme in defensiva formatiei gazda, probleme care pun usor la indoiala victoria acestora, ceea ce ma face sa merg pe un pariu combinat, sansa dubla 1X si peste 1.5 goluri.

Asadar, cred ca vom avea macar 2 goluri marcate, iar daca nu vor reusi gazdele sa le marcheze, cred ca vor izbuti oaspetii sa inscrie un gol, formatia oaspete nefiind o echipa incapabila sa marcheze in aceasta deplasare.

3 din ultimele 4 meciuri disputate de Rennes au fost cu goluri marcate de ambele formatii, 2 din ultimele 4 jocuri incheindu-se cu scorul de 1:1.

Mai mult de atat, 4 din cele 5 meciuri disputate acasa de Rennes in acest sezon au fost 1X si peste 1.5 goluri.
Rennes – Brest
Pronostic: 
1X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: