Rennes – Krasnodar ponturi pariuri 20.10.2020

Scris de Johnny20/10/2020

Rennes porneste usor favorita in meciul pe care il va disputa marti seara in Champions League impotriva lui Krasnodar. Roazhon Park va fi gazda confruntarii care este programata de la ora 22:00. Aceasta se joaca in prima etapa a grupei E.

Rennes Krasnodar Cote Pariuri 20102020

⚽ 1. Rennes.

A ajuns direct in grupele competitiei dupa ce in sezonul trecut s-a clasat pe podium in Ligue 1. Pare a fi o grupare redutabila si in aceasta stagiune, fiind clasata deocamdata pe locul trei, la doar doua puncte in urma liderului. Traverseaza o forma buna si n-a pierdut inca niciun duel in actuala editie de campionat.

In weekend n-a impresionat insa in partida cu Dijon si a scos doar o remiza pe terenul echipei care se afla in zona retrogradarii. Da Silva si Nzonzi n-au jucat in acel meci, insa vor reveni marti pe gazon. Maouassa, Nyamsi si Niang vor ramane insa pe tusa, cu totii fiind accidentati.

⚽ 2. Krasnodar.

A intrat in competitie din play-off. N-a avut o misiune usoara, adversara fiindu-i PAOK. Chiar si asa, a reusit sa castige ambele manse cu scorul de 2-1, avand prestatii foarte solide. S-a incalzit pentru acest meci cu Rubin Kazan, pe care a invins-o in campionat cu scorul de 3-1. Ocupa momentan doar locul sapte in Premier League, fiind la o distanta de patru puncte de podium.

Cabella si Berg se afla intr-o forma excelenta si impreuna au inscris noua goluri in campionat. Pe langa asta, Cabella a inscris cate un gol si in cele doua partide din play-off. Stoskiy si Chernikov sunt singurii absenti pentru duelul de marti, ambii fiind accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii se afla la prima intalnire directa.

⚽ 4. Rennes – Krasnodar echipe probabile:

Rennes (4-3-3_: Gomis – Traore, Da Silva, Aguerd, Dalbert – Nzonzi, Camavinga, Bourigeaud – Doku, Guirassy, Terrier.
Krasnodar (4-2-3-1)
: Safonov – Petrov, Kaio, Sorokin, Ramirez – Vilhena, Gazinskiy – Suleymanov, Cabella, Claesson – Berg.

⚽ 5. Rennes – Krasnodar cote pariuri

Rennes Krasnodar Cote Pariuri

⚽ 6. Rennes – Krasnodar ponturi pariuri

Rennes – Krasnodar ponturi pariuri

Desi ambele echipe se prezinta bine din punct de vedere ofensiv in acest sezon, nu trebuie uitat ca ele vin din campionate in care nu se marcheaza prea mult. In general in astfel de meciuri, care probabil vor fi echilibrate, ambele combatante vor pune accentul pe aparare si nu isi vor asuma riscuri inutile.

E destul de evident faptul ca echipa care se va impune va emite pretentii cel putin la locul doi in grupa. Un rezultat negativ ar fi cam nepermis in aceasta prima runda, astfel ca ma astept ca ambii tehniciani sa fie precauti. Asadar, anticipez ca cele doua grupari se vor anihila reciproc si mizez pe sub 2.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Rennes – Krasnodar
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.92 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: