Rennes – Lille ponturi pariuri 24.01.2021

Scris de Zamfi23/01/2021

Unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei cu numarul 21 in Franta Ligue 1 se va desfasura pe Roazhon Park, acolo unde se vor intalni Rennes si Lille. Cele doua formatii vin dupa partide bune, iar confruntarea se anunta extrem de echilibrata. La centru se va afla arbitrul E.Wattellier.

In cele ce urmeaza, va voi prezenta cateva detalii despre cele doua combatante:

⚽1. Rennes

Se afla pe locul al 5-lea, iar dupa cele 18 runde parcurse a acumulat 36 de puncte. Are 7 partide consecutive fara infrangere din care 5 au fost victorii, iar doua dintre acestea remize, cu Lyon acasa si Nantes in deplasare.

Traverseaza o forma excelenta fiind la egalitate de puncte cu locul 4 ocupat in prezent de Monaco, iar pana la primul loc de Champions League sunt doar 6 puncte. Asadar, un campionat extrem de strans in acest sezon in Franta.

Guirassy, Da Silva, Rugani si Tait au probleme medicale si probabil nu vor evolua in acest duel in timp ce atacantul Gorginio Rutter a fost diagnosticat cu Covid-19.

⚽2. Lille

Formatia antrenata de Galtier se descurca excelent in acest sezon si se afla pe locul secund in spatele liderului PSG si la 2 puncte de ocupanta locului 3, Lyon.

Vine dupa o victorie pe teren propriu, invingand cu 2-1 pe Reims, dupa ce cu o etapa in urma se impunea la Nimes cu 1-0

Avand in vedere lupta stransa pentru primele pozitii, Lille nu are voie sa faca pasi gresiti, insa adversarul este destul de puternic. Celik, Pied si Sanchez sunt inca accidentati si nu vor evolua in acest duel.

⚽3. Intalniri directe

In 6 din ultimele 7 partide am avut de fiecare data cel putin 2 goluri marcate. In partida tur disputata pe terenul lui Lille, cele doua formatii au remizat 1-1, pentru gazde marcand Bamba, in timp ce Rennes evoluand in inferioritate numerica inca din minutul 35, a scos un punct, datorita golului marcat de Da Silva.

⚽4. Rennes – Lille echipe probabile:

Rennes (4-3-3): A. Gomis – H. Traore, Aguerd, D. Da Silva, Truffert – Nzonzi, Grenier, Bourigeaud – J. Doku, M. Niang, Terrier.
Lille (4-3-3): Maignan – Bradaric, Botman, Fonte, Djalo- Ikone, Andre, Soumare – Bamba, Yilmaz, Weah.

⚽5. Rennes – Lille cote pariuri

Daca va asteptati la o partida cu multe reusite va recomand sa alegeti varianta peste 2.5 goluri, cota fiind una foarte buna de 2.51. Pe platforma site-ului Superbet gasiti si alte pronosticuri interesante din fotbal Franta Ligue 1.

⚽6. Rennes – Lille ponturi pariuri

Rennes – Lille ponturi pariuri

Ma astept la un duel spectaculos intre doua formatii bune ale campionatului francez care traverseaza si o forma excelenta cu victorii in ultimele partide disputate, astfel ca voi profita de cota foarte buna oferita de majoritatea operatorilor sportivi la marcarea a peste 1.5 goluri.
Pronosticul recomandat a fost castigator aproape in fiecare meci disputat de cele doua formatii, dar si in urma intalnirilor directe. Avand in vedere forma de moment a celor doua combatante este posibil ca cele doua goluri sa fie marcate inca din prima repriza.
Ramane de vazut ce se va intampla, dar cred ca este cel mai bun pronostic pentru acest eveniment!
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Rennes – Lille
Pronostic: 
peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: