Rennes – Lyon ponturi pariuri 09.01.2021

Scris de Radu Oprea09/01/2021

Probabil cel mai interesant meci al etapei a 19-a din Ligue 1 este cel dintre Rennes si Lyon. La duelul de pe Roazhon Park v-am pregatit un pronostic, dar mai intai sunt de parere ca ar trebui sa cititi cateva detalii interesante.

⚽1. Rennes

Se afla pe locul al 4-lea, iar dupa cele 18 runde parcurse a acumulat 32 de puncte. A marcat in 5 din ultimele 6 partide si in 4 dintre ele nu a primit gol. Am tinut cont de aceste cifre si consider ca va ofer una dintre cele mai bune predictii fotbal.

Dupa o serie slaba si-a revenit, iar acum e neinvinsa de 5 jocuri si pe 4 dintre ele le-a castigat. Acasa s-a impus in precedentele 2 dispute, dar inainte de asta avusese 4 infrangeri la rand, 2 in campionat si tot atatea in Liga Campionilor.

Guirassy, Lea Siliki, Del Castillo, Maouassa si Rugani sunt accidentati si sansele sa ii vedem pe gazon foarte curand sunt destul de reduse.

⚽2. Lyon

Este liderul clasamentului gratie celor 39 de puncte stranse in primele 18 etape. In ultimele 14 meciuri a inscris, insa doar in 4 dintre ele nu a incasat gol.

Are un singur esec in actuala stagiune, pe la inceputul acesteia, iar din 18 confruntari a castigat 11. Este neinvinsa in precedentele 6 deplasari si doar in cea de la puternica Lille s-a incurcat.

Toko Ekambi si Bruno Guimaraes au fost testati pozitivi cu noul coronavirus, sunt in autoizolare si asadar vor lipsi. Moussa Dembele a suferit o fractura la unul dintre brate si mai dureaza pana va putea evolua.

⚽3. Intalniri directe

Rennes are 4 victorii in precedentele 5 astfel de dueluri si toate au fost in deplasare. Ultima data acasa a pierdut cu 1-0. Din 2014 nu a mai castigat pe teren propriu cu aceasta adversara si de atunci au fost 5 confruntari cu aceasta pe Rozhoan Park.

⚽4. Rennes – Lyon echipe probabile:

Rennes (4-3-3): A. Gomis – H. Traore, Aguerd, D. Da Silva, Truffert – Nzonzi, Grenier, Bourigeaud – J. Doku, M. Niang, Terrier.
Lyon (4-3-3): A. Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, De Sciglio – T. Mendes, Aouar, Paqueta – M. Cornet, Depay, Kadewere.

⚽5. Rennes – Lyon cote pariuri

Daca va asteptati la o partida linistita si doriti sa pariati pe cartonase, pentru maxim 4 casa de pariuri online Betano va ofera o cota de 1.95.
Omul lui Lyon, Karl Toko Ekambi, este favorit sa inscrie, iar pentru un pariu ca acesta va marca oricand in meci primim o cota de 2.55 la casa de pariuri Betano.

⚽6. Rennes – Lyon ponturi pariuri

Rennes – Lyon ponturi pariuri

Este un derby cu miza mare si din acest motiv mi se pare putin probabil ca vreuna dintre cele doua formatii sa riste foarte mult. Ambele echipe au aratat bine pe faza defensiva recent si e posibil sa asistam chiar si la un 0-0.

Rennes a incasat un singur gol in ultimele 5 confruntari si asta se intampla cu puternica Marseille. Vine insa dupa 2 meciuri in care a inscris o singura data, asadar atacul nu e extraordinar.

Cred eu ca Lyon se multumeste si cu o remiza din aceasta deplasare. In 3 din ultimele 5 jocuri pe teren strain ale ei au fost maxim 2 reusite. Pe langa asta, in precedentele 4 intalniri directe din campionat cu aceasta adversara s-a marcat de maxim 2 ori.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Rennes – Lyon
Pronostic: 
total goluri sub 2,5
Cota: 
1.87 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: