Rennes – Nice ponturi pariuri 26.02.2021

Scris de Jimmy826/02/2021

Deschiderea rundei cu numarul 27 din Ligue 1 se face cu meciul Rennes – Nice. Formatia vizitatoare are mare nevoie de puncte pentru a se indeparta de zona retrogradarii, insa va avea parte de un meci dificil, deoarece intalneste un adversar puternic. Vezi in continuarea articolului cateva informatii interesante despre acest joc, dar si pontul pe care mizez (cota 1.95).

⚽1. Rennes

In urma esecului suferit in runda precedenta (2-1 la Montpellier) a ajuns la 3 infrangeri consecutive si la 6 meciuri fara victorie in toate competitiile oficiale.

Capitanul Damien Da Silva a fost schimbat in meciul cu Montpellier in minutul 65 ca urmare a unei accidentari si este putin probabil ca fundasul francez sa evolueze in acest joc. In aceeasi situatie se afla si Martin Terrier, care de asemenea a fost schimbat in jocul cu Montpellier dupa o accidentare la spate. In locul celor 2 ar putea fi folositi Gerzino Nyamsi si Grenier/Romain Del Castillo.

Eduardo Camavinga nu a fost titular in runda precedenta, insa sunt sanse insemnate ca de aceasta data tehnicianul Julien Stephan sa il foloseasca pe mijlocasul francez inca din primul minut.

⚽2. Nice

Se afla intr-o situatie asemanatoare cu cea a adversarei din acest joc; a pierdut ultimele 3 jocuri. In etapa trecuta a fost invinsa acasa cu 1-2 de Metz. Unicul gol al gazdelor a fost marcat de Amine Gouiri in minutul 61 (penalty).

Atacantul francez Amine Gouiri traverseaza o perioada destul de buna, reusind sa marcheze in 3 din ultimele 4 jocuri de Ligue 1. De altfel, acesta este si principalul marcator al echipei; a inscris 9 goluri pana acum in campionat.

Se confrunta in continuare cu mai multe absente importante; Atal, Jeff Reine-Adelaide, Dante, Rony Lopes si Lotomba au sanse infime de a evolua in jocul de pe Roazhon Park. Kasper Dolberg este incert.

⚽3. Intalniri directe

In partida din turul campionatului Rennes s-a impus la limita, reusind astfel sa stopeze o serie neagra de 10 meciuri consecutive fara victorie in fata celor de la Nice in Ligue 1.

Precedenta confruntare directa de pe Roazhon Park s-a incheiat cu scorul de 1-2.

⚽4. Rennes – Nice echipe probabile:

Rennes (4-4-2): Gomis – Traore, Aguerd, Nyamsi, Maouassa – Doku, Camavinga, N'Zonzi, Bourigeaud – Guirassy, Grenier.
Nice (4-3-3): Benitez – Pelmard, Todibo, Saliba, Kamara – Boudaoui, Schneiderlin, Lees Melou – Claude Maurice, Maolida, Gouiri.

⚽5. Rennes – Nice cote pariuri

Din categoria ponturilor Franta Ligue 1, pontul Rezultat final Rennes si ambele echipe inscriu are cota 4.20 la Betfair.

Un alt pont cu cota mare pe care il poti avea in vedere este Gouiri marcheaza oricand. Pontul zilei pariuri Amine Gouiri marcheaza oricand este cotat cu 5.00 la Betfair.

⚽6. Rennes – Nice ponturi pariuri

Rennes – Nice ponturi pariuri

Ca urmare a precedentelor rezultate negative inregistrate, sunt de parere ca ambele formatii vor cauta sa ia toate cele 3 puncte din acest joc, ceea ce va duce la multe momente in care se va juca pe contre.

Atat Rennes, cat si Nice, au avut mari probleme in defensiva in ultimele meciuri. Formatia gazda a primit gol in 7 din ultimele 8 jocuri din toate competitiile (de precizat faptul ca pentru acest joc, Rennes nu se poate baza pe capitanul si liderul defensivei, Damien Da Silva); de partea cealalta, echipa oaspete nu a reusit sa scape fara gol primit in 6 din precedentele 7 partide (in fiecare din ultimele 4 jocuri, Nice a primit gol, insa a si marcat).

In 4 din ultimele 6 intalniri directe din Ligue 1 s-a marcat din ambele tabere.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Rennes – Nice
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: