Rennes – Nimes ponturi pariuri 23.05.2021


Red
0

Rennes este obligata sa se impuna in aceasta partida si sunt sigur ca va obtine cele 3 puncte puse in joc fiindca primeste vizita lui Nimes, formatie ce este deja retrogradata. Gazdele lupta in aceasta ultima runda pentru un loc de Europa League. Totusi, cota pentru solist este prea mica asa ca am combinat-o si cu un interval de goluri. Vezi mai jos parerea mea.

Rennes

Are mare nevoie de cele 3 puncte puse in joc pentru a spera la un loc de Europa League si teoretic ar trebui sa obtina lejer victoria in aceasta confruntare.

In acest moment ocupa locul 7 in Ligue 1 cu 55 de puncte stranse si este la o distanta de un singur punct fata de Lens, formatia de pe ultima pozitie europeana.

Jonas Martin si Adrien Truffert sunt accidentati si nu vora face parte din lot. De asemenea, Damien Da Silva si Flavien Tait sunt suspendati.

Nimes

A fost cat pe ce sa scape de retrogradare, insa ultima infrangere i-a fost fatala si acumse pregateste pentru un nou sezon in Ligue 2.

Per-total a facut un sezon slab pentru ca in 37 de meciuri a strans numai 35 de puncte si este pe locul 19. A marcat numai 40 de goluri si a primit 69.

Anthony Briancon, Gaetan Paquiez, Florian Miguel si Yassine Benrahou sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Pablo Martinez este incert.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori si in general au fost meciuri spectaculoase. 4 din ultimele 5 intalniri directe au fost de peste 2.5 goluri si daca esti in cautare de ponturi pariuri pentru ziua de duminica poti miza pe cel putin 3 goluri la acest joc la o cota de 1.60 la Netbet. In tur Rennes s-a impus cu 4-2 in deplasare.

Rennes – Nimes echipe probabile

Rennes (4-3-3): Gomis – Maouassa, Aguerd, Nyamsi, Traore – Camavinga, Nzonzi, Grenier – Bourigeaud, Terrier, Doku.

Nimes (4-1-4-1): Reynet – Burner, Ueda, Landre, Meling – Cubas – Eliasson, Ripart, Fomba, Ferhat – Kone.

Rennes – Nimes cote pariuri

Franta Ligue 1 a ajuns in fata ultimei runde si Rennes are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a prinde un loc de Europa League. Va reusi o victorie categorica? Avem o cota de 1.74 pentru o victorie la cel putin 2 goluri diferenta din partea gazdelor, cota preluata de la Netbet.

Rennes – Nimes ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 64.1%
Castigate: 25/39
Nimes a fost una dintre cele mai slabe echipe din acest sezon de Ligue 1 si astfel este retrogradata inainte de acest meci. De aceea ma astept sa faca o prestatie chiar mai slaba decat a facut-o pana acum.
Rennes are mare nevoie de cele 3 puncte puse in joc si cred ca va reusi sa le obtina tinand cont de datele acestui joc..
Cota pentru 1 solist este prea mica asa ca am mizat si pe intervalul de goluri 2-6, majoritatea meciurilor directe dintre cele 2 echipe fiind destul de spectaculoase.

Rennes - Nimes
Pronostic: 1 si 2-6 goluri Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here