Rennes – Nimes ponturi pariuri 23.05.2021

Scris de Red23/05/2021

Rennes este obligata sa se impuna in aceasta partida si sunt sigur ca va obtine cele 3 puncte puse in joc fiindca primeste vizita lui Nimes, formatie ce este deja retrogradata. Gazdele lupta in aceasta ultima runda pentru un loc de Europa League. Totusi, cota pentru solist este prea mica asa ca am combinat-o si cu un interval de goluri. Vezi mai jos parerea mea.

Rennes

Are mare nevoie de cele 3 puncte puse in joc pentru a spera la un loc de Europa League si teoretic ar trebui sa obtina lejer victoria in aceasta confruntare.

In acest moment ocupa locul 7 in Ligue 1 cu 55 de puncte stranse si este la o distanta de un singur punct fata de Lens, formatia de pe ultima pozitie europeana.

Jonas Martin si Adrien Truffert sunt accidentati si nu vora face parte din lot. De asemenea, Damien Da Silva si Flavien Tait sunt suspendati.

Nimes

A fost cat pe ce sa scape de retrogradare, insa ultima infrangere i-a fost fatala si acumse pregateste pentru un nou sezon in Ligue 2.

Per-total a facut un sezon slab pentru ca in 37 de meciuri a strans numai 35 de puncte si este pe locul 19. A marcat numai 40 de goluri si a primit 69.

Anthony Briancon, Gaetan Paquiez, Florian Miguel si Yassine Benrahou sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Pablo Martinez este incert.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori si in general au fost meciuri spectaculoase. 4 din ultimele 5 intalniri directe au fost de peste 2.5 goluri si daca esti in cautare de ponturi pariuri pentru ziua de duminica poti miza pe cel putin 3 goluri la acest joc la o cota de 1.60 la Netbet. In tur Rennes s-a impus cu 4-2 in deplasare.

Rennes – Nimes echipe probabile

Rennes (4-3-3): Gomis – Maouassa, Aguerd, Nyamsi, Traore – Camavinga, Nzonzi, Grenier – Bourigeaud, Terrier, Doku.

Nimes (4-1-4-1): Reynet – Burner, Ueda, Landre, Meling – Cubas – Eliasson, Ripart, Fomba, Ferhat – Kone.

Rennes – Nimes cote pariuri

Franta Ligue 1 a ajuns in fata ultimei runde si Rennes are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a prinde un loc de Europa League. Va reusi o victorie categorica? Avem o cota de 1.74 pentru o victorie la cel putin 2 goluri diferenta din partea gazdelor, cota preluata de la Netbet.

Rennes – Nimes ponturi pariuri

Rennes – Nimes ponturi pariuri

Nimes a fost una dintre cele mai slabe echipe din acest sezon de Ligue 1 si astfel este retrogradata inainte de acest meci. De aceea ma astept sa faca o prestatie chiar mai slaba decat a facut-o pana acum.
Rennes are mare nevoie de cele 3 puncte puse in joc si cred ca va reusi sa le obtina tinand cont de datele acestui joc..
Cota pentru 1 solist este prea mica asa ca am mizat si pe intervalul de goluri 2-6, majoritatea meciurilor directe dintre cele 2 echipe fiind destul de spectaculoase.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Rennes – Nimes
Pronostic: 
1 si 2-6 goluri
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: