Rijeka – Sociedad ponturi pariuri 22.10.2020

Scris de Zamfi20/10/2020

Grupa F din UEFA Europa League se deschide prin confruntarea dintre croatii de la Rijeka si Real Sociedad.

Partida se va disputa pe stadionul ”HNK Rijeka” cu incepere de la ora 19:55 si va fi condusa de polonezul Bartosz Frankowski, cel care a arbitrat si confruntarea dintre Djurgardens si CFR Cluj.

Pontul oferit pentru aceasta partida este unul de goluri si poate fi combinat si cu alte pronosticuri oferite de colegii mei.

Rijeka Sociedad Cote Pariuri 22102020

⚽ 1. Rijeka.

Debutanta in Europa League, dar optimista pentru partida contra spaniolilor pentru ca nu au nimic de pierdut. Cred ca echipa lui Simion Rozman va fi dominata de mult mai puternica Real Sociedad, dar de ce nu, poate miza pe cartea contraatacului. Va fi un meci dificil pentru Rijeka.

Vine dupa un succes acasa, contra celor de la Varazdin, scor 2-1, cu  toate cele trei goluri marcate in prima repriza.

S-a calificat in Europa League printr-un succes obtinut in deplasarea din Danemarca, contra celor de la FC. Copenhaga, scor 1-0, dar la tragerea la sorti nu au avut noroc, intrand intr-o grupa contra lui Napoli, Sociedad si Alkmaar.

⚽ 2. Real Sociedad.

A castigat deplasarea de la Sevilla, contra lui Betis cu scorul de 3-0, precum si meciul de acasa cu Getafe, de asemenea, cu acelasi scor, deci, un moral excelent pentru confruntarea contra croatilor.

Dupa primele 6 etape in La Liga, surprinzator, Real Sociedat se afla pe prima pozitie a campionatului, acumulad 11 puncte, cu nun golaveraj foarte bun 10-2.

Ar fi un esec daca nu ar castiga partida contra celor de la Rijeka, avand in vedere ca este superioara la toate capitolele si ca intalneste cel mai slab adversar din aceasta grupa.

Echipa lui Imanol Alguacil nu are absente notabile in primul ”11” , deci, vom vedea la lucru vedetele echipei, precum David Silva, Mikel Oyarzabal sau William Jose.

⚽ 3. Intalniri directe

Evident, Rijeka fiind o debutanta in Europa League, nu s-au inregistrat meciuri intre cele doua formatii. Ramane de vazut ce se va intampla in confruntarea de joi seara.

⚽ 4. Rijeka – Real Sociedad echipe probabile:

Rijeka(5-4-1): Nevistic; Stefulj, Smolcic, Velkovski, Capan; Tomecak, Loncar, Gnezda Cerin, Andrijaseviv; Pavicic, Kulenovic.
Real Sociedad (4-1-4-1): Remiro; Monreal, Le Normand, Elustondo, Gorosabel; Guevra, Oyarzabal, Merino; D. Silva; Portu, Willian Jose.

⚽ 5. Rijeka – Real Sociedad cote pariuri

Rijeka Sociedad Cote 22102020

⚽ 6. Rijeka – Real Sociedad ponturi pariuri

Rijeka – Sociedad ponturi pariuri

Nu cred ca Real Sociedat se va incurca de croatii de la Rijeka, motiv pentru care m-am axat pe un pont in care spaniolii sa marcheze minim 2 goluri in meci. 

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este foarte mare si cu siguranta Sociedad se va gandi la castigarea celor 3 puncte, in vederea confruntarii pentru primele doua locuri din grupa cu celelate echipe, mult mai bine cotate, precum Napoli si Alkmaar.

Faptul ca se afla pe prima pozitie in La Liga si ca echipa marcheaza multe goluri in partidele de campionat intareste si mai mult pronosticul pe care o sa-l ofer astazi.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Rijeka – Sociedad
Pronostic: 
oaspetii marcehaza minim 2 goluri in meci
Cota: 
1.71

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: