Roma – Inter ponturi pariuri 10.01.2021

Scris de Bmg09/01/2021

Super derby avem duminica in Serie A, intre doua formatii de podium, care inca se pot gandi la titlu. Consider ca vom vedea un meci de „care pe care” si asta ma face sa cred ca profitul vine la piata de goluri. Se joaca pe Olimpico, destul de devreme, cu incepere de la ora 13.30. Citeste analiza de mai jos si vezi predictia in care am cea mai mare incredere.

⚽ 1. Roma.

Capitolinii si-au revenit dupa inceputul destul de slab de sezon, si iata ca au urcat acum pana pe locul 3 in Serie A. Au victorii in 10 din cele 16 partide ale sezonului, iar ofensiva este una dintre cele mai prolifice din competitie.

Roma traverseaza o forma excelenta si a castigat ultimele 3 jocuri in campionat. Un aspect important este ca pe teren propriu este singura echipa neinvinsa, cu cel mai bun bilant din liga, iar in sansa dubla 1X poti paria pe cota 1.62 la Betano, una dintre casele de pariuri la care se poate depune si cu Paysafecard.

Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca echipa gazda nu se poate baza pe Calafiori, Santon, Zaniolo si Pedro, in timp ce Ibanez si Cristante sunt la un galben de suspendare.

⚽ 2. Inter.

Milanezii sunt la un singur punct de lider, pe locul secund in Serie A. Infrangerea de runda trecuta cu Sampdoria a fost una foarte dureroasa, pentru ca cele 3 puncte ar fi dus-o pe prima pozitie. Au acum o revansa de luat in fata fanilor.

Inter are cel mai bun atac din Serie A, iar Lukaku are deja 12 reusite in liga. Infrangerea de la Genova a pus punct unei serii de 8 victorii la rand in campionat. Forma este buna. De mentionat ca anterioarele ei 4 partide disputate au fost GG si 3+.

Romanii au si ei unele probleme de lot, iar duminica nu se vor baza pe Vecino si D’Ambrosio, ambii accidentati. Brozovic se afla la un galben de suspendare.

⚽ 3. Roma – Inter intalniri directe.

Foarte interesant de spus ca fiecare din anterioarele 5 dispute directe s-au terminat la egalitate. De obicei vedem meciuri frumoase intre aceste formatii. 8 din ultimele 9 confruntari directe au fost GG, iar acesta este si pariul pe care eu il recomand pentru biletul zilei cota 2.

⚽ 4. Roma – Inter echipe probabile.

Roma (3-4-2-1) : Pau Lopez; Ibanez, Smalling, Mancini; Karsdorp, Villar, Veretout, Spinazzola; Lo Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.
Inter (3-5-2) : Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Darmian; Lukaku, Lautaro Martinez.

⚽ 5. Roma – Inter cote pariuri.

Sa stii ca la Betano avem o cota de 2.12 pentru pariul „Romelu Lukaku marcheaza oricand”. Tot la Betano iti recomand si cota de 1.59 la pariul „peste 2.5 goluri”.

⚽ 6. Roma – Inter ponturi pariuri.

Roma – Inter ponturi pariuri

Iti spun inca de la inceput ca acest duel mi se pare unul extrem de spectaculos, iar cota la GG ar trebui sa fie verde fara emotii. Avem fata in fata doua dintre cele mai spectaculoase echipe din Serie A, ambele cu cifre excelente pe atac dar si cu medii de peste un gol incasat pe meci pana acum. Totul duce spre o partida de goluri, frumoasa.

Statistica este de partea pontului propus de mine. Inter vine dupa 4 jocuri de GG si 3+, in timp ce 5 din ultimele 6 meciuri ale Romei au avut si ele cu gol in ambele porti. De asemenea, 8 din precedentele 9 confruntari directe au fost GG.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Roma – Inter
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: