Rosenborg – Linfield ponturi pariuri 17.07.2019

0

Pe Lerkendal Stadion din Trondheim are loc confruntarea Rosenborg – Linfield. Vin si va propun cateva ponturi pariuri pe care eu le vad destul de sigure.

Rosenborg-Linfield-17072019

⚽1. Rosenborg

E in plin campionat si ocupa pozitia a 5-a cu 24 de puncte adunate in 15 runde. Vine dupa 4 victorii la rand, asadar moralul jucatorilor este cat se poate de bun.

Acasa s-a impus in 4 din ultimele 5 confruntari, deci e puternica acolo. Sezonul trecut in Liga Campionilor a fost eliminata de Celtic in turul 2.

Conform dagbladet.no, fostul jucator al lui Arsenal, danezul Nicklas Bendtner nu mai intra in planurile antrenorului si isi cauta echipa. Nigerianul Samuel Adegbenro nu a mai jucat de la inceputul lunii si se pare ca va fi indisponibil, asadar sunt de evitat pronosticuri bazate pe evolutia lor.

⚽2. Linfield

A luat titlul in Irlanda de Nord avand 10 puncte avans fata de trupa care a terminat pe 2. In ultimele 5 meciuri oficiale are o singura victorie.

Doar 2 infrangeri are in precedentele 14 deplasari, dar a avut adversare doar din tara ei. In 2017 a participat ultima oara in Liga Campionilor si a eliminat-o Celtic in turul 2.

Are un lot extrem de modest, evaluat la 1,13 milioane de euro. Veteranul de 41 de ani, Roy Carroll, care a trecut pe la Manchester United, Rangers sau Olympiacos, e singurul nume sonor, dar totusi, este doar un goalkeeper.

⚽3. Intalniri directe

Sunt 3 confruntari intre ele, toate in Liga Campionilor, insa doua sunt prea vechi, din 2010. Cea din turul acestei duble manse s-a incheiat cu victoria lui Rosenborg, 2-0.

⚽4. Rosenborg – Linfield echipe probabile:

Rosenborg (4-3-3): A. Hansen – Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling – M. Jensen, Lundemo, Konradsen – Akintola, Soderlund, Asen.
Linfield (4-4-2): Deane – Casement, Callacher, Stafford, M. Clarke – Millar, Hery, Mulgrew, Quinn – J. Stewart, Waterworth.

⚽5. Date statistice

  • Rosenborg a inscris de minim 3 ori in 3 din ultimele 5 jocuri de acasa. 1.69 este cota pentru Rosenborg peste 2,5 goluri.
  • Linfield a pierdut ultimele 3 meciuri din Liga Campionilor, iar la pauza era condusa. 1.49 este cota pentru 1/1.

⚽7. Rosenborg – Linfield ponturi pariuri

Confruntarea Rosenborg – Linfield mi se pare una la indemana gazdelor. Au un lot mult mai valoros, iar pe langa asta, vor evolua pe teren propriu.

Trupa din Trondheim vine dupa 4 victorii, iar in 2 dintre acestea nu a incasat gol. Unul dintre aceste succese a fost chiar cel din turul acestei duble manse cand scorul a fost 2-0.

Linfield are in mare parte jucatori amatori, iar asta e imposibil sa nu se vada. Ultima oara cand a participat in Liga Campionilor, in 2017, a avut 4 confruntari si doar in cea de acasa cu modesta La Fiorta din San Marino a inscris, dar si atunci a facut-o doar o data.

Radu Oprea
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 34.8%
Castigate: 8/23

Rosenborg - Linfield
Pronostic: Rosenborg castiga la zeroCota: 1.74Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here