Andrey Rublev – Daniil Medvedev ponturi pariuri 17.02.2021

0

O intalnire devenita deja clasica in fazele superioare ale turneelor de Grand Slam va avea loc in sferturile de finala de la Australian Open, intre cei mai bine cotati jucatori rusi, Andrey Rublev si Daniil Medvedev. Partida este programata in cursul noptii de miercuri, fiind transmisa in direct pe Eurosport.

Rublev Medvedev Ponturi Pariuri 17.02.2021

1. Andey Rublev

Jucatoarul din Rusia, in varsta de 23 de ani, ocupa in prezent locul 8 in clasamentul ATP, aceasta fiind cea mai inalta pozitie din cariera.

In finalul anului precedent s-a descurcat excelent, castigand 2 turnee pe hard indoor, Viena si St. Petersburg, rezultate ce i-au adus calificare in extremis la turneul Campionilor de la Londra.

A continuat de asemenea in aceeasi masura, castigand alaturi de echipa Rusiei ATP Cup, iar in acest turneu nu a pierdut niciun set, in timp ce in optimi, Casper Ruud s-a retras cand rusul conducea cu 2-0 la seturi.

2. Daniil Medvedev

Jucatorul din Rusia, ajuns la 25 de ani, se afla in preznet pe locul 4 ATP, cea mai inalta clasare din cariera.

Daniil Mededev porneste cu usor favorit in acest meci, fiind jucatorul mai experimentat si care a castigat toate intalnirile recita, iar unul dintre cele mai bune ponturi pe care multi vor risca și unul din ponturile tenis care va fi jucat destul de des va fi o victorie a acestuia.

In tururile anterioare, Daniil Medvedev s-a descurcat excelent, castigand 3 partide in minimum de seturi, fiind insa nevoita sa dispute set decisiv impotriva lui Filip Krajinovic, sarbul revenind de la 2-0 la seturi.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 4 ori, toate confruntarile fiind castigate de Daniil Medvedev, ultima avand loc anul trecut la US Open, unde Medvedev s-a impus in minimum de seturi.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clara a lui Daniil Medvedev în acest meci , cu un handicap de în -3.5 game-uri, avem cota 1.70.
Andrey Rublev traverseaza cea mai buna forma a carierei, iar pentru o victorie a acestuia avem o cota de 3.20.

5. Andrey Rublev – Daniil Medvedev ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 14/28
Chiar daca Andrey Rublev este un jucator aflat constant pe un val ascendent, pare sa fi dezvoltat un complex impotriva compatriotului sau, Danill Medvedev, nereusind sa ii ia nici macar un set in precedentele 4 intalniri. Cand ambii jucatori sunt la nivel maxim, Daniil Medvedev nu prea are cum sa piarda in fata lui Andrey Rublev, avand o defensiva impenetrabila in mare parte din meci, aspect ce macina jocul lui Rublev. Mizez asadar pe o noua victorie confortabila a lui Medvedev.

Andrey Rublev - Daniil Medvedev
Pronostic: Daniil Medvedev -3.5 game-uriCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
24 din 3667%+582.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here