Andrey Rublev – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri 27.09.2020

0

Finala din acest sezon de la Hamburg se anunta una spectaculoasa, intre doua nume ce vor domina circuitul in urmatorii 10 ani, rusul Andrey Rublev si grecul Stefanos Tsitsipas. Meciul va avea loc duminica, incepand cu ora 13:00 si va fi tranmis in direct pe Eurosport 2.

1. Andrey Rublev

Jucatorul rus, in varsta de 22 de ani, ocupa in prezent locul 14 in clasamentul ATP, cel mai inalt loc din cariera de pana acum.

Anul 2020 a fost unul foarte bun pentru Rublev, debutand cu victoria din turneul de la Adelaide, iar la Australian Open s-a oprit in optimile de finala, respectiv la Dubai in sferturile de finala.

De la reinceperea turneelor oficiale, Andrey Rublev s-a remarcat in turneul de la US Open, unde a atins faza sferturilor de finala, in timp ce la Hamburg a ajuns pana in ultimul act, pierzand un singur set pe parcurs, impotriva lui Tommy Paul.

Rublev Tsitsipas Ponturi Pariuri 27.09.2020

2. Stefanos Tsitsipas

Jucatorul rus, in varsta de 22 de ani, ocupa in prezent locul 6 in clasamentul ATP, cel mai inalt loc din cariera de pana acum fiind locul al 5-lea.

In acest an si-a trecut in palmares titlul de la Marseille, iar la US Open a ajuns pana in faza semifinalelor, demonstrand inca o data ca hard-ul reprezinta suprafata sa preferata, unde jocul este mult mai rapid decat pe zgura.

Dupa o infrangere prematura in turneul de la Roma in runda inaugurala la Jannik Sinner, Stefanos Tsitsipas a pierdut un singur set in turneul de la Hamburg, in semifinale impotriva lui Christian Garin.

3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 2 ori pana acum in circuitul ATP, impartindu-si in mod egal victoriile, iar ultimul meci a avut loc anul trecut la US Open, cand Andrey Rublev s-a impus cu 3-1 la seturi.

4. Date statistice

Toate meciurile directe au fost foarte echilibrate, 2.20 este cota pentru ca meciul sa fie decis intr-un set decisiv.

Andrey Rublev pare sa aiba jocul mai bine adaptat la zgura lenta de la Hamburg, 2.07 e cota pentru ca meciul sa fie castigat de jucatorul din Rusia.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

5. Andrey Rublev – Stefanos Tsitsipas cote pariuri

Rublev Tsitsipas Cote Pariuri 27.09.2020

6. Andrey Rublev – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 52.2%
Castigate: 12/23
Meciul va fi cu siguranta unul spectaculos, decis cel mai probabil in urma unui set decisiv. Stefanos Tsitsipas porneste usor favorit in acest meci, insa sansele din punctul meu de vedere sunt 50-50. Am ales astfel ca pronostic o varianta destul de sigura, cel putin un set castigat de Andrey Rublev, care este un jucator extrem de rezistent din spatele terenului, un atuu foarte bun pe zgura.

A. Rublev - S. Tsitsipas
Pronostic: A. Rublev +1.5 seturiCota: 1.40

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here