Arantxa Rus – Mihaela Buzarnescu ponturi pariuri 31.05.2021

1

Mihaela Buzarnescu are o sansa importanta in aceasta partida, chiar daca porneste din postura de contrafavorita impotriva Arantxei Rus, pe care o conduce cu 2-0 in confruntarile directe. Meciul dintre cele doua din primul tur de la Roland Garros este programat luni, in jurul orei 17:15 si va putea fi urmarit in direct pe Eurosport.

1. Arantxa Rus

Jucatoarea din Olanda, in varsta de 30 de ani, se afla in prezent pe locul 84 in clasamentul WTA, traversand o forma modesta a carierei.

De cateva sezoane, jocul Arantxei Rus este intr-un continuu regres, fiind invinsa de cele mai multe ori in primele tururi ale turneelor, increderea lipsindu-i cu desavarsire.

Inainte de Roland Garros a preferat sa ia startul intr-un turneu ITF disputat in Spania, pentru a avea meciuri in picioare inainte de acest turneu, ajungand pana in ultimul act, insa adversarele au fost de nivel inferior.

2. Mihaela Buzarnescu

Jucatoarea din Romania, in varsta de 33 ani, se afla in prezent pe locul 173 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie fiind locul 20, ocupat in august 2018.

Nu a confirmat nici in 2021, cel mai bun rezultat fiind turul secund obtinut la Guadalajara, respectiv accederea pe tabloul principal de concurs de la Miami.

Dupa ce a invins-o la Belgrad in primul tur pe Patricia Tig, Mihaela a fost invinsa clar in turul secund de castigatoarea competitiei, Paula Badosa Gilbert, in minimum de seturi.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum de 2 ori, ambele confruntari fiind castigate de Mihaela Buzarnescu, insa ultima aa avut loc in urma cu 4 ani, intr-un turneu de nivel ITF.

4. Cote pariuri

Mihaela Buzarnescu porneste ca favorita in aceasta confruntare, iar pentru o victorie cu un handicap de -5.5 game-uri, avem cota 2.50
Mihaela Buzarnescu conduce in intalnirile directe, iar pentru un set castigat de jucatoarea din Romania avem o cota 1.78.

5. Arantxa Rus – Mihaela Buzarnescu ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 65%
Castigate: 13/20
Acest duel intre doua jucatoare iesite din forma in aceste momente va fi unul presarat atat cu reusite spectaculoase, cat si cu multe erori nefortate, datorita lipsei de incredere a celor doua. Nu o vad pe Arantxa Rus sa se impuna foarte clar in aceasta partida, chiar daca este cotata cu prima sansa, iar Mihaela nu a prea reusit niciun rezultat notabil in acest sezon. Faptul ca o conduce cu 2-0 in confruntarile directe, fara niciun set pierdut, ma astept ca romanca sa o ofere o replica solida si voi miza astfel pe un handicap de +5.5 game-uri al Mihaelei, care, cu un set castigat de romanca, ar trebui sa fie deja castigator.

A. Rus - M. Buzarnescu
Pronostic: M. Buzarnescu +5.5 game-uri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here