Gabriela Ruse – Alize Cornet ponturi pariuri 07.10.2021

Scris de adrian198106/10/2021

Meciurile de pe tabloul principal al competitiei feminine de la Indian Wells incep in aceasta seara si chiar in prima zi va debuta si Gabriela Ruse care a trecut de 2 meciuri de calificari si va juca in primul tur de pe tablou cu Alize Cornet intr-un meci care se estimeaza ca va incepe la ora 00:00 pe terenul nr. 6.

1. Gabriela Ruse

Gabriela Ruse are 23 de ani si este acum pe locul 97 in lume. Romanca traverseaza forma carierei in acest sezon, reusitele sale de la turneele de la Hamburg si palermo au facut-o cunoscuta in intreaga lume. Jocul Gabrielei se pare ca s-a adaptat si pentru suprafete rapide, romanca reusind sa joace bine si la US Open si la Chicago, saptamana trecuta.

La Chicago a reusit 3 meciuri bune, castigand cu Giorgi si Kozlova si fiind invinsa de Svitolina dupa un meci in care a jucat destul de bine. Aici la Indian Wells a castigat 2 meciuri in calificari, cu Douglas si Kerkhove, fara sa piarda vreun set.

2. Alize Cornet

Cornet are 31 de ani si este pe pozitia 67 in ierarhia WTA. Frantuzoaica n-a avut o prima parte de sezon prea grozava insa dupa Roland Garros lucrurile au inceput sa evolueze pozitiv pentru ea. A reusit semifinale la Berlin, apoi pe hard a ajuns in finala la Chicago iar acum 2 saptamani a ajuns pana in sferturi la turneul de la Luxemburg.

Dupa sfertul de la Luxemburg, Cornet a jucat la Chicago, unde de data aceasta a fost invinsa din primul tur de Yastremska, nici la US Open nu a reusit sa treaca de primul tur fiind invinsa atunci de Jabeur dupa un meci foarte disputat incheiat cu un dublu 7-5.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci oficial, aceasta fiind prima intalnire directa.

4. Cote pariuri

Cornet este favorita la victorie cu o cota de 1.54, lucru oarecum firesc avand in vedere pozitiile in clasament ale celor doua. De partea cealalta, o victorie a Gabrielei Ruse are o cota de 2.38.

5. Gabriela Ruse – Alize Cornet ponturi pariuri

Gabriela Ruse – Alize Cornet ponturi pariuri

Ruse a avut o evolutie ascendenta pe hard, imediat dupa turneele excelente reusite pe zgura, a crescut de la turneu la turneu si a reusit saptamana trecuta sa ajunga in turul 3 la Chicago si sa faca un meci bun cu Svitolina.

Cornet pare in scadere de forma, dupa sfertul de finala de la Luxemburg s-a impiedicat in primul tur la Chicago invinsa fiind de Yastremska, o jucatoare care-i era la indemana sa o invinga.

Ruse a reusit deja 2 meciuri bune aici, in calificari, este acomodata la conditiile de joc si cred ca va profita de forma buna si va castiga cu Cornet.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Gabriela Ruse – Alize Cornet
Pronostic: 
victorie Ruse
Cota: 
2.38 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: