Rusia – Slovenia ponturi pariuri 27.03.2021

Scris de Radu Oprea26/03/2021

La Sochi pe Olimpiyskiy Stadion Fisht se intalnesc Rusia si Slovenia. Cele doua echipe fac parte din grupa H a preliminariilor pentru Mondialul din Qatar. Mai jos gasesti detalii si statistici interesante, dar si un pronostic cu o cota atractiva.

⚽1. Rusia

Vine dupa un parcurs destul de bun in Liga Natiunilor, ea terminand pe 2 in grupa a 3-a din Liga B. Nu a marcat in 3 din ultimele 5 dispute si vine dupa 3 in care a primit cel putin un gol, iar asta m-a ajutat cand m-am gandit la capitolul ponturi pariuri.

A inceput aceste calificari cu dreptul, cu o victorie in Malta, dar acest succes a fost primul dupa 6 jocuri la rand, timp in care a suferit 3 infrangeri. Pe teren propriu nu s-a impus in precedentele 3 meciuri si pe unul, cel cu Suedia, l-a pierdut.

Din informatiile pe care le am nu are jucatori accidentati sau suspendati. In acest conditii selectionerul Stanislav Cherchesov va alinia cu siguranta cel mai bun prim 11 posibil.

⚽2. Slovenia

Se poate declara fericita pentru ca in Liga Natiunilor a castigat grupa a 3-a din Liga C si astfel a obtinut promovarea. A incasat un singur gol in ultimele 9 dueluri si in 6 din precedentele 8 a inscris.

A castigat in runda inaugurala a acestor preliminarii, 1-0 cu Croatia. Este neinvinsa in cele 9 confruntari la care am facut referire mai sus si pe 6 le-a castigat, deci e pe val. Doar intr-una din ultimele 3 deplasari s-a incurcat, in Grecia, unde a remizat, scor 0-0.

Se pare ca selectionerul Matjaz Kek are tot lotul la dispozitie. Parerea mea este ca daca o tine tot asa, vara viitoare iti voi oferi ponturi pariuri la Campionatul Mondial si pentru partidele ei.

⚽3. Intalniri directe

Nu avem ce puncta aici intrucat ele nu s-au mai duelat din 2009, iar de atunci s-au schimbat multe in cadrul celor doua loturi.

⚽4. Rusia – Slovenia echipe probabile:

Rusia (4-2-3-1): Shunin – M. Fernandes, Semenov, Dzhikiya, V. Karavaev – I. Akhmetov, Al. Miranchuk – Kuzyaev, Golovin, A. Ionov – Dyzuba.
Slovenia (4-3-3): Oblak – P. Stojanovic, M. Blazic, Mevlja, Balkovec – Vetrih, J. Kurtic, S. Lovric – Ilicic, Sporar, Bohar.

⚽5. Rusia – Slovenia cote pariuri

La casa de pariuri Unibet daca mizati pe prima repriza sub 0,5 goluri primiti o cota de 2.60.
O cota atractiva, de 1.74, ne este oferita de Unibet pentru pariul Rusia sub 1,5 goluri.

⚽6. Rusia – Slovenia ponturi pariuri

Rusia – Slovenia ponturi pariuri

Gazdele nu traverseaza cea mai buna forma, iar asta cred ca a afectat destul de mult atmosfera in cadrul lotului. Mi se pare putin probabil sa isi revina tocmai acum, impotriva unui adversar atat de incomod si pe alocuri enervant daca imi permiti sa spun asa.

Rusia are mari dificultati in defensiva din moment ce in runda inaugurala a acestor preliminarii a incasat gol pana si de la modesta Malta. Doar in 2 din ultimele 9 intalniri nu a primit gol, iar o data asta se intampla cu Moldova, o selectionata foarte slaba.

Slovenia are de la mijloc in sus mai multi jucatori care pot face diferenta, e vorba despre Jasmin Kurtic, Sandi Lovric, Andraz Sporar, Damjan Bohar si mai ales Josip Ilicic. Ea a inscris in 5 din precedentele 6 deplasari, deci atacul functioneaza destul de bine.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Rusia – Slovenia
Pronostic: 
Slovenia peste 0,5 goluri
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: