Casper Ruud – Matteo Berrettini ponturi pariuri 24.07.2022

Scris de adrian198124/07/2022
1
1.92
X
0.00
2
2.08
Casper Ruud
Matteo Berrettini
COTA PONT
1.87

Casper Ruud este castigatorul de anul trecut de aici la Gstaad si va incerca sa-si apere titlul in fata lui Matteo Berrettini, al doilea favorit al editiei de anul acesta.

Finala, care se anunta una foarte echilibrata, este programata incepand cu ora 12:30.

Casper Ruud

  • Ruud, detinatorul trofeului aici la Gstaad este si finalistul de la Roland Garros care arata un nivel de joc foarte ridicat al norvegianului.
  • Desi anul trecut castigase si turneul de la Bastad, anul acesta a fost eliminat inca din primul tur la Cerundolo, cel care avea sa si castige titlul pana la urma.
  • Si-a revenit rapid iar aici la Gstaad a reusit sa-i invinga, fara sa cedeze vreun set, pe Lehecka, Munar si Ramos, cel mai greu meci fiind cel cu Munar.

Matteo Berrettini

  • Berrettini jucase senzational pe iarba castigand la Stuttgard si la Londra inainte de Wimbledon , unde n-a putut sa participe fiind confirmat cu covid-19.
  • A revenit la fel ca inainte si reuseste aici la Gstaad un turneu extraordinar mai ales ca zgura nu este suprafata sa favorita.
  • Chiar si asa, italianul i-a invins pe Gasquet, Martinez si Thiem, cel mai dificil meci fiind cel cu Martinez cu care a si pierdut  primul set.

Intalniri directe

Scorul intalnirilor directe dintre cei doi este egal, 2-2 dar Ruud are avantaj in meciurile jucate pe zgura castigand in 2019 si 2020 dar pierzand cel mai recent meci jucat in 2022.

Cote pariuri

Cotele la pariuri sunt extrem de echilibrate, Betano ofera cota 1.92 pe victoria lui Ruud si cota 2.08 pentru un succes al lui Berrettini.

Casper Ruud – Matteo Berrettini ponturi pariuri

Asa cum o arata si cotele meciul se anunta extrem de echilibrat pentru ca Ruud a dovedit deja si anul asta ca e jucator exceptional pe zgura iar Berrettini este un jucator care cu siguranta va reintra rapid in top 10.

Pe zgura Berrettini reuseste sa faca un joc bun si la retur, nu numai la serviciu, adversarii sai de la acest turneu au avut procente mici la punctele castigate cu primul serviciu, cel mai bine s-a descurcat Gasquet care a ajuns la 69%.

Ruud n-a reusit sa treaca de 81% puncte castigate cu prima minge decat in meciul cu Lehecka din toate cele 4 jucate pe zgura dupa Wimbledon. De asemenea, in niciuna din cele 4 intalniri directe n-a ajuns la 80% astfel ca ma astept ca si in acest meci procentajul sa gie mai mic de 81.5% cat este fixat de Betano.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Casper Ruud – Matteo Berrettini
Pronostic: 
Ruud sub 81.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.87 @

Casper Ruud – Matteo Berrettini ponturi pariuri

Matteo Berrettini este in forma buna la Gstaad, insa zgura reprezinta probabil cea mai modesta suprafata, in timp ce Ruud este unul dintre cei mai redutabili jucatori pe aceasta suprafata. Jocul norvegianului a fost tot mai solid odata cu avansarea in turneu, culimand cu turul de forta din partida cu Ramos Vinolas, scor 6-2 6-0.

Porneste cu prima sansa in finala si consider ca isi va apara titlul castigat anul trecut, Ruud fiind un jucator mai solid decat a fost anul trecut cand Berrettini se impunea pe zgura de la Madrid cu un dublu 6-4. Asadar, merg pe mana nordicului in acest duel, cota fiind una atractiva la Betano.
Casper Ruud – Matteo Berrettini
Pronostic: 
Casper Ruud
Cota: 
1.87 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: