Casper Ruud – Denis Shapovalov ponturi pariuri 22.05.2021

Scris de adrian198122/05/2021

Finala turneului ATP de la Geneva, programata pentru sambata 22 mai 2021, incepand cu ora 17:00, ii pune fata in fata pe cei mai in forma jucatori din aceasta saptamana: norvegianul Casper Rood si canadianul Denis Shapovalov.

1. Casper Ruud

Ruud are 21 de ani si traverseaza cea mai buna perioada din cariera urcand pana pe locul 21 in clasamentul ATP. A inceput anul foarte bine cu optimi de finala la Australian Open si sferturi la Acapulco, dupa care a jucat numai la turnee pe zgura, suprafata pe care a avut rezultate excelente ajungand in semifinale la Monte Carlo, Munich si Madrid, si in sfarsit in finala aici la Geneva.  

2. Denis Shapovalov

Shapovalov este si el un tanar jucator de 22 de ani aflat pe pozitia 15 in ierarhia ATP si dupa un inceput ezitant de sezon, reuseste sa-si gaseasca cea mai buna forma. La inceput de an a reusit doar turl 3 la Australian Open, apoi semifinale la Dubai dupa care in turneele pe zgura a fost ezitant la Barcelona si Madrid, reusind sa-si regaseasca forma saptamana trecuta la Roma unde a fost aproape sa-l elimine pe Rafa Nadal.

3. Intalniri directe

Fiind doi jucatori foarte tineri, nu s-au mai intalnit niciodata pana acum in circuit si va fi interesant de urmarit cum vor aborda partida.

4. Cote pariuri

Meciul este unul echilibrat si din punct de vedere al cotelor oferite de agentiile de pariuri, usor favorit este Ruud cu o cota de 1.65 la victorie, in timp ce Victoria lui Shapovalov este cotata cu 2.25. Este de asteptat un meci disputant, tocmai de aceea limita la sub/peste este setata la 22.5 gameuri.

5. Casper Ruud – Denis Shapovalov ponturi pariuri

Casper Ruud – Denis Shapovalov (ora 17:00) ponturi pariuri

Cei mai in forma jucatori de la acest turneu se infrunta in aceasta finala, pe de o parte Ruud care are un sezon de zgura excelent iar pe de alta parte Shapovalov care si-a crescut treptat nivelul de joc aratand o forma excelenta la acest turneu.

Ma astept la un meci extrem de disputat cu seturi cu prelungiri si posibil cu set decisiv, ambii jucatori au aratat un joc extrem de solid din spatele terenului dar si eficienta la serviciu. Cu siguranta diferenta va fi facuta de concentrare in momentele cheie si de micile greseli.

La un asa meci echilibrat nu pot alege decat un pronostic de peste game-uri in meci, pentru siguranta aleg limita de 20.5 care poate fi depasita usor si daca meciurl se termina in 2 seturi.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Casper Ruud – Denis Shapovalov (ora 17:00)
Pronostic: 
peste 20.5 games
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: