Elena Rybakina – Simona Halep ponturi pariuri 03.09.2021

0

Dupa 2 victorii in minimum de seturi, Simona Halep are cel mai important test de la aceasta editie a US Open-ului, intalnind-o pe kazakha Elena Rybakina, o jucatoare aflata in mare forma in ultimul sezon. Meciul dintre cele doua este programat in cursul zilei de vineri, fiind transmis in direct pe canalele Eurosport.

1. Elena Rybakina

Jucatoarea din Kazakhstan, in varsta de 22 de ani, se afla in prezent pe locul 20 in clasamentul WTA, fiind in cea mai buna perioada a carierei.

De-a lungul carierei, cele mai bune rezultate le-a obtinut pe hard, aspect confirmat si in turneul olimpic, competitie in care a disputat finala mica.

In acest turneu s-a descurcat excelent, castigand ambele partide in minimum de seturi, atat impotriva lui Sasnovich, cat si a lui Caroline Garcia.

2. Simona Halep

Simona Halep a inceput excelent revenirea inspre top 10 WTA, cu 2 victorii importante in primele tururi.

Cel mai greu test ce l-a avut in acest turneu a fost impotriva Camilei Giorgi, in runda inaugurala, de care a reusit sa treaca in minimum de seturi, datorita experientei superioare.

In turul secund nu a avut nicio problema impotriva Kristinei Kucova, dominand partida cu multa autoritate pe tot parcursul acesteia, obtinand astfel o victorie cu 6-3 6-1.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 2 ori pana acum, insa o singura partida s-a incheiat pe teren, anul trecut in finala de la Dubai, pe hard, cand Simona s-a impus cu 7-6 in setul decisiv.

4. Cote pariuri

Simona Halep a castigat ultimul meic direct, iar pentru un succes obtinut de jucatoarea din Romania avem o cota de 1.98.

Elena Rybakina traverseaza o forma excelenta in aceasta perioada, iar pentru victoria jucatoarei din Kazakhstan putem profita de o cota de 2.02.

5. Elena Rybakina – Simona Halep ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 65%
Castigate: 13/20
Acesta se anunta unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din turul al 3-lea, intalnindu-se o jucatoare extrem de ofensiva, Elena Rybakina, respectiv cea mai buna jucatoare in defensiva din circuit si una dintre cele mai redutabile din istorie, Simona Halep. Un astfel de tipar aduce mereu mult spectacol in partida, lucru dovedit si in ultimul meci direct, finala de la Dubai, meci terminat cu 7-6 in setul decisiv. Astfel, aleg ca pronostic un numar ridicat de game-uri, sansele la victorie fiind aproximativ egale pentru ambele sportive.

E. Rybakina - S. Halep
Pronostic: Peste 21.5 game-uri Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here