Elena Rybakina – Ons Jabeur ponturi 09.07.2022

Scris de Tennis.tipster.9209/07/2022
1
2.42
X
0.00
2
1.70
Elena Rybakina
Ons Jabeur
COTA PONT
1.50

Din pacate, Simona Halep a prins o zi nefasta, in special la serviciu si i-a oferit astfel sansa Elenei Rybakina de a disputa prima finala de Grand Slam din cariera. In ultimul act de la Wimbledon o va intalni pe tunisianca Ons Jabeur, aflata si ea la prima prezenta intr-o astfel de finala. Meciul dintre cele doua este programat sambata, la ora 16:00, fiind transmis in direct pe Eurosport.

Elena Rybakina

  • Jocul Elenei Rybakina se petreaza excelent pe aceasta suprafata rapida, totul pornind de la un serviciu excelent ce ii aduce multe puncte usoare.
  • Jucatarea din Kazakhstan a fost solida in 90% din meciul cu Simona, cedand initiativa intr-un singur game de serviciu, de la inceputul actului al 2-lea.
  • Daca mentine acelasi ritm de joc si aceeasi cadenta a lovituri precum in semifinala cu Simona Halep, Elena Rybakina are o sansa importanta la victorie.

Ons Jabeur

  • Tunisinaca, favorita nr. 2 la trofeu, traverseaza cea mai buna forma a carierei, jocul sau pe iarba fiind unul solid.
  • Ons Jabeur are in arsenal o multitudine de lovituri, avand cel mai variat joc din circuit, insa cu Tatjana Maria, aceasta varietate de lovituri a pus-o pe alocuri in incurcatura.
  • Porneste cu prima sansa in partida, insa va trebui sa isi gestioneze emotiile mult mai bine decat a facut-o in semifinale, Rybakina fiind mult mai periculoasa decat Maria.

Intalniri directe

Ons Jabeur conduce cu 2-1 in confruntarile directe, tunisianca castigand ultimele 2 partide, ambele disputate pe hard, in 2021.

Cote pariuri

Victoria in minimum de seturi a lui Ons Jabeur poate fi jucata la o cota de 2.70 la Betano.

Elena Rybakina – Ons Jabeur ponturi pariuri

Ambele jucatoare se afla in fata celei mai importante performante ale carierei, fiind pentru prima data intr-o finala de Grand Slam. Cu siguranta emotiile vor fi la cote ridicate pentru ambele jucatoare, insa Ons Jabeur are de respectat statutul de mare favorita in aceasta confruntare.

Cu Tatjana Maria tunisianca a fost in unele momente coplesita de emotii, chiar daca le-a ascuns bine, jocul ei scartaind pe alocuri, iar greselile au fost unele copilaresti.

Elena Rybakina insa a fost ca un metronom cu Simona Halep, atat la serviciu, cat si in game-urile de retur. Daca va mentine aceeasi cadenta a loviturilor, o creditez cu sanse in aceasta finala.

Nu vad o partida transata repede de Jabeur, mizez pe cel putin 1 set castigat in partida de Rybakina, chiar daca Jabeur va incerca mereu sa ii rupa ritmul jucatoarei din Kazakhstan.
Elena Rybakina – Ons Jabeur
Pronostic: 
Elena Rybakina +1.5 seturi
Cota: 
1.50 @

Elena Rybakina – Ons Jabeur ponturi pariuri

O limita foarte jos pentru numarul de breakuri, probabil influentata de jocul foarte bun la serviciu reusit de Rybakina in meciul cu Simona Halep.

Imi e greu sa cred ca sportiva din Kazakstan va reusi acceasi prestatie iar Jabeur va juca mai slab ca Halep in aceasta finala.

Chiar si cu acest serviciu foarte bun, Rybakina a avut 5 meciuri din cele 6 jucate in care s-au produs 5 sau mai multe breakuri, singurul in care nu s-a depasit limita a fost cel din primul tur cu Vandeweghe.

Jabeur este in aceeasi situatie, doar in meciul din primul tur s-au facut doar 4 breakuri, in rest, celelalte 5 meciuri au avut 5 sau mai multe gameuri castigate impotriva serviciului.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Elena Rybakina – Ons Jabeur
Pronostic: 
peste 4.5 breakuri
Cota: 
1.67 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: