Elena Rybakina – Jessica Pegula ponturi 31.03.2023

Scris de adrian198130/03/2023
1
1.53
X
0.00
2
2.60
Elena Rybakina
Jessica Pegula
COTA PONT
1.50

Prima semifinala feminina de la Indian Wells se disputa, incepand cu ora 03:30 (ora Romaniei), intre Elena Rybakina si Jessica Pegula, doua jucatoare care s-au aflat printre favoritele turneului. Meciul va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2.

Elena Rybakina

  • Rybakina a venit la Miami din postura de campioana la Indian Wells unde le-a invins pe celelalte jucatoare ale anului: Swiatek si Sabalenka.
  • Pe o suprafata mai rapida ca la Indian Wells, jucatoarea din Kazakstan s-a adaptat foarte bine si a crescut in joc pe masura ce a avansat in turneu.
  • Kaliskaya, Badosa, Mertens si Trevisan sunt cele 4 jucatoare eliminate pana in semifinale, ultimile 2 meciuri fiind castigat in minim de seturi.

Jessica Pegula

  • Pegula chiar daca nu a castigat niciun titlu anul acesta, are un parcurs excelent cu 19 victorii si doar 5 infrangeri.
  • La Indian Wells nu s-a simtit in largul ei si dupa 2 victorii chinuite a pierdut in optimile de finala la Kvitova.
  • Aici la Miami s-a descurcat mai bine, cu victorii la Sebov, Collins, Linette si Potapova, cu Potapova salvand pe final chiar si doua mingi de meci.

Intalniri directe

Scorul intalnirilor directe este 2-0 in favoarea americancei Pegula, cu victorii anul trecut, aici la Miami si la Guadalajara.

Cote pariuri

Rybakina este in mare forma si de aceea este si favorita la victorie cu o cota de 1.53, o victorie reusita de Pegula avand cota 2.60.

Elena Rybakina – Jessica Pegula ponturi pariuri

Rybakina are un serviciu foarte bun, pe langa ca serveste puternic are si un plasament bun si astfel reuseste in majoritatea meciurilor sa puna multi asi pe tabela.

Aici la Miami a ajutat-o si suprafata si a reusit in toate cele 4 meciuri jucate sa atinga bariera de 10 asi/meci, chiar daca meciurile cu Mertens si trevisan au fost scurte.

Cu Pegula meciul se anunta unul echilibrat, si pegula serveste bine, astfel ca sansele sa avem set sau seturi cu prelungiri sunt destul de bune iar daca Rybakina va servi de macar 10 ori in partida cred ca limita de 6.5 asi o poate depasi cu usurinta.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Elena Rybakina – Jessica Pegula
Pronostic: 
Rybakina peste 6.5 asi
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: