Elena Rybakina – Elina Svitolina ponturi pariuri 31.07.2021

Scris de adrian198131/07/2021

Finala mica a turneului feminin olimpic, cea care va stabili cine castiga medalia de bronz se va disputa sambata 31 iulie, incepand cu ora 10:20 (ora Romaniei) intre sportiva din Kazakhstan, Elena Rybakina si ucrainianca Elina Svitolina.

1. Elena Rybakina

Elena Rybakina are 22 de ani si este pe locul 20 in clasamentul WTA. Jucatoarea din Kazakhstan are un an foarte bun cu sferturi de finala la Roland Garros, pe zgura, semifinale la Eastbourne pe iarba, doar optimi la Wimbledon si anul e incununat cu acest turneu olimpic reusit.

Evolutia Rybakinei la acest turneu olimpic a fost una foarte buna si putea deveni exceptionala daca ar fi reusit sa castige meciul din semifinale cu Bencic, victorie care nu i-a fost departe. Pana in semifinale, le-a invins pe rand pe: Stosur, Peterson, Vekic si Muguruza in sferturi dupa un meci de exceptie reusit.

2. Elina Svitolina

Elina Svitolina are 26 de ani si este pe locul 6 in lume. Cele mai bune turnee ale Elinei au fost cele pe hard, de la inceputul anului, la Abu Dhabi unde s-a oprit in sferturi, la Melbourne unde la fel a pierdut in sferturi, la Australian Openunde a atins faza optimilor de finala si la Miami unde a ajuns pana in semifinale.

Aici la Tokyo a jucat excelent, castigand jocuri cu adversare foarte bune pe hard, in primul tur a batut-o pe Siegemund, in turul secund „victima” a fost Tomljanovic, in turul 3 cea eliminata a fost Sakkari care era cotata favorita clar, in sferturi a invins-o pe Giorgi care era in forma foarte buna iar in semifinale a fost invinsa, cumva inexplicabil, de o maniera categorica de Vondrousova.

3. Intalniri directe

Victoriile in cele doua intalniri directe de pana acum au fost impartite, Svitolina a castigat in 2020, pe zgura la Strasbourg iar Rybakina a castigat anul acesta pe iarba la Eastbourne.

4. Cote pariuri

Rybakina este usor favorita la victorie cu o cota de 1.70, o victorie a Svitolinei avand cota 2.15. Agentiile de pariuri dau sanse mari unui meci de 2 seturi acordandu-i o cota de 1.62, in timp ce un meci terminat in 3 seturi are cota de 2.22.

5. Elena Rybakina – Elina Svitolina ponturi pariuri

Elena Rybakina – Elina Svitolina ponturi pariuri

Nu ma hazardez sa aleg un pariu pe castigatoarea medaliei de bronz, ambele jucatoare au jucat foarte bine si am fost surprins de infrangerea ambelor in semifinale.

Pontul meu merge pe serviciul Rybakinei care a fonctionat bine pe parcursul turneului, chiar si in semifinala pierduta cu Bencic, meci in care a reusit 14 asi.

Cu Stosur, Rybakina a servit 7 asi, cu Peterson doar 4 dar meciul a fost si foarte scurt, cu Vekic 9 iar cu Muguruza 6. Cred ca intr-un meci care se anunta echilibrat, pentru o medalie olimpica, Rybakina va forta si mai mult serviciul si sunt sanse bune sa reuseasca peste 5.5 asi.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Elena Rybakina – Elina Svitolina
Pronostic: 
Rybakina peste 5.5 asi
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: