Sabalenka – Kudermetova pronosticuri pariuri 13.01.2021

Scris de ABrt12/01/2021

Prima ediție a turneului WTA de la Abu Dhabi ne aduce finala dintre favorita cu numărul 4 a turneului, Aryna Sabalenka și surpriza competiției, Veronika Kudermetova. Meciul va putea fi urmărit în direct pe unul din canalele DigiSport, nu mai devreme de ora 09:00. Cea care va câștiga competiția va primi un cec în valoare de 68,000 dolari și 470 puncte WTA.

1. Aryna Sabalenka

Jucătoarea din Belarus a confirmat statutul de favorită și a avut un parcurs excelent la Abu Dhabi, reușind să le elimine pe: Hercog, Tomljanovic, Jabeur, Rybakina și Sakkari, pierzând set doar în faza sferturilor de finală.

Aryna are în acest moment 2 turnee consecutive câștigate, astfel că unul dintre cele mai jucate ponturi tenis pentru acest meci probabil va fi victoria acesteia, fiind de departe cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA.

Dacă acum a debutat cu 5 victorii din 5 meciuri jucate pe hard outdoor, în 2020, Sabalenka a avut un bilanț de 14 victorii din 21 meciuri disputate.

2. Veronika Kudermetova

Așa cum am menționat în debutul articolului, ocupanta locului 46 în clasamentul WTA a produs surpriza competiției și a reușit să ajungă în ultimul act. Kontaveit, Turati, Badosa, Svitolina și Kostyuk au fost jucătoarele învinse de finalistă, chiar dacă în unele partide era considerată outsider.

Prezența ei în ultimul act de la Abu Dhabi este una neașteptată și din cauza faptului că anul 2021 n-a fost unul senzațional pentru ea, luând în calcul rezultatele modeste obținute pe hard outdoor: 11 victorii din 18 meciuri disputate.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 2015, când Aryna s-a impus în minimul de seturi, scor 6-3, 6-3, tot pe hard outdoor.

4. Cote pariuri

8 din ultimele 10 victorii ale Arynei au fost obținute în minimul de seturi, așa că avem cota 1.80 pentru 2-0 la seturi.
Dacă vă așteptați la un meci scurt, avem cota 1.70 pentru o finală cu maxim 21 game-uri jucate.

Aryna Sabalenka – Veronika Kudermetova ponturi pariuri

Aryna Sabalenka – Veronika Kudermetova ponturi pariuri

Mă aștept ca Sabalenka să-și respecte statutul de favorită a acestei finale și consider că va reuși să se impună la o diferență de cel puțin 4 game-uri. Este de departe jucătoarea într-o formă mai bună și cu un ritm excelent de joc, iar cel puțin la acest turneu, nu pare să poată fi oprită de nimeni.

Kudermetova a obținut câteva victorii neașteptate, însă mai degrabă a profitat de vulnerabilitatea adversarelor și nu cred că va fi cazul și în fața Arynei.

Trebuie să ținem cont de faptul că jucătoarea din Belarus are în acest moment 14 victorii consecutive (2020 și 2021), un număr impresionant din punctul meu de vedere. Premiul nu este unul de ratat și anume 68,000 dolari și 470 puncte WTA și o văd pe Aryna determinată să câștige în premieră această competiție.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Aryna Sabalenka – Veronika Kudermetova
Pronostic: 
-3.5 game-uri Sabalenka
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: