Sahtior – Inter ponturi pariuri 27.10.2020

Scris de Bmg27/10/2020

Un meci foarte tare avem marti in grupa B din Liga Campionilor. Sahtior primeste vizita lui Inter, intr-o partida care promite spectacol. Jocul este programat sa inceapa la ora 19.55.

Chiar daca italienii pornesc favoriti la case de pariuri online, sa stii ca eu nu risc nimic aici pe rezultat final. Am ales piata de goluri si consider ca profitul este destul de aproape. Vezi in continuare ce am pariat.

⚽ 1. Sahtior.

Ucrainenii au impresionat la debutul in grupa, castigand frumos pe terenul lui Real Madrid (3-2). Surpriza a fost si mai mare pentru ca au avut un lot decimat de coronavirus.

Sahtior ramane o trupa cu multa experienta la acest nivel, care oricand poate face o figura frumoasa. Merge bine si in campionat, acolo unde este neinvinsa dupa 7 runde. De sapte meciuri nu pierde, indfierent de competitie, asa ca daca vrei cote surpriza pentru biletul zilei cota 2, poti juca in 1X.

Echipa gazda este lipsita de ceva jucatori importanti. Nu se va baza aici pe Ismaily, Konoplyanka, Moraes si Kovalenko. De asemenea, Taiso si Stepanenko nu sunt inca 100% cu pregatirea fizica.

Sahtior-Inter-27102020-cote⚽ 2. Inter.

Italienii nu au confirmat statutul de favorita la debutul in grupa, remizand acasa cu Monchengladbach (2-2). Au avut atunci noroc chiar sa si egaleze. Se bazeaza mult prea mult Lukaku, jucator ce a marcat la fiecare din ultimele 9 meciuri europene pentru Inter.

In Serie A, Inter are 3 victorii in primele 5 runde. Nu se poate spune ca a convins. Are insa cifre fenomenale pe faza de atac. Mai este de lucru la capitolul aparare. In weekend a castigat la Genoa (2-0).

Sunt in continuare ceva probleme de efectiv, cu Alexis, Sensi, Young, Gagliardini, Skriniar, Radu si Vecino absenti din cauze medicale.

⚽ 3. Intalniri directe.

O singura data s-au confruntat aceste echipe in ultimii 15 ani. Se intampla in semifinalele editiei trecute de EL, atunci cand Inter a facut spetacol (5-0).

⚽ 4. Sahtior – Inter echipe probabile:

Sahtior (4-2-3-1): Trubin; Dodo, Khocholava, Bondar, Kornienko; Maycon, Marcos Antonio; Tete, Marlos, Solomon; Dentinho.
Inter (3-4-1-2): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Vidal, Perisic; Eriksen; Lukaku, Lautaro.

⚽ 5. Sahtior – Inter cote pariuri.

Sahtior Inter ponturi fotbal

⚽ 6. Sahtior – Inter ponturi pariuri.

Sahtior – Inter ponturi pariuri

Esti de acord cu mine ca spectacolul nu poate lipsi la acest duel. Vom vedea la lucru doua echipe extrem de ofensive, care au cifre bune pe faza de atac. Pare un meci de GG, care promite. Ma bazez pe faptul ca si ca ambele incaseaza goluri destul de usor.

Cota la 3+ oferita de Fortuna este cea mai mare in acest moment si o sa profit de ea. Sa nu uitam ca ambele echipe ne-au oferit partide de GG si 4+ in prima runda din grupa. In plus, ultimul duel direct a fost 5+. Nu cred ca reusitele vor intarzia prea mult.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Sahtior – Inter
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.67 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: