Saint Etienne – Montpellier ponturi fotbal 24.11.2019

0

Derbyul surprizelor placute din Ligue 1 , se va disputa intre Saint Etienne si Montpellier, dar acum dorim sa demonstreze si in teren ca isi merita fiecare locul din clasament si sa ne ofere un meci spectaculos. Partida va avea loc duminica seara de la ora 18.00, la Saint Etienne, pe Stade Geoffroy – Guichard si va fi arbitrata de Franck Schneider.

saint etienne - montpellier

@sports.orange.fr

⚽ 1. Saint Etienne.

Paradoxul acestei echipe este ca ocupa locul 4 in clasament chiar daca golaverajul este negativ, 15 goluri date si 17 goluri primite si se afla la doar un punct distanta de locul 2.

Are 9 meciuri consecutive, in toate competitiile, in care nu a simtit gustul amar al infrangerii, ultima infrangere fiind in meciul de acasa impotriva lui Metz.

Nu poate beneficia de serviciile a 5 jucatori accidentati William Saliba, Yohan Cabaye, Yann M' Vila, Charles Abi si Kevin Monnet Paquet.

⚽ 2. Montpellier.

Locul 6 ocupat este unul onorabil pentru aceasta echipa, cu 21 de puncte obtinute in cele 13 meciuri jucate, si distanta mica de 2 puncte de locul 2 ii ofera sanse sa se gandeste la cupele europene.

Are o singura infrangere in ultimele 5 meciuri jucate, in partida jucata in deplasare la Reims, iar in ultima etapa a castigat fara drept de apel cu scorul de 3-0 impotriva lui Touluse.

Din echipa actuala lipsesc urmatorii jucatori fiind accidentati: Kylian Kalboue, Nicolas Cozza, Pedro Mendes, Jordan Ferri si Keagan Larenzo Dolly.

⚽ 3. Intalniri directe

In ultimele 2 meciuri jucate pe acest teren Montpellier a obtinut si singurele victorii, in rest Saint Etienne a fost invincibila.

Precedenta partida a fost una amicala si s-a jucat intr-o locatie neutra, iar scorul a fost de 4-2 pentru Saint Etienne. 

⚽ 4. Date statistice

  • Montpellier are doua victorii consecutive pe acest teren, 3.1 e cota pentru pronosticul 2 solist.
  • In 4 din precedentele partide directe, jucate in Ligue 1 s-au marcat sub 2.5 goluri, 1.6 e cota pentru sub 2.5 goluri marcate in meci.

⚽ 5. Echipe probabile

Saint Etienne (3-5-2): Stephane Ruffier – Timothee Kolodziejczak, Loic Perrin, Wesley        Fofana – Miguel Trauco, Jean Eudes Aholou, Zaydou Youssouf, Denis Bouanga, Ryad Boudebouz – Romain Hammouma, Wahbi Khazri.

Montpellier (3-5-2): Geronimo Rulli – Pedro Mendes, Vitorino Hilton, Daniel Congre – Arnaud Souquet, Damien Le Tallec, Teji Savanier, Ambroise Oyongo, Florent Mollet – Gaetan Laborde, Andy Delort.

⚽ 6. Saint Etienne – Montpellier cote pariurisaint etienne - montpellier

Vezi AICI oferta completa de pariuri!

⚽ 7.Saint Etienne – Montpellier ponturi pariuri

Kareka
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Avem un meci care, chiar daca are loc intre doua echipe clasate in prima parte a clasamentului, nu cred ca va fi unul foarte spectaculos. Aceasta partida se va disputa pe terenul de la Saint Etienne, fapt ce cu siguranta ii va crea un mare avantaj acesteia.
Saint Etienne are 5 meciuri consecutive in campionat fara infrangere.
De asemenea in precedentele 5 partide care s-au disputat pe acest teren in toate s-au marcat mai putin de 5 goluri.

Saint Etienne - Montpellier
Pronostic: 1X si sub 4.5 goluriCota: 1.47

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here