Salzburg – Austria Lustenau ponturi pariuri 29.05.2020

Scris de CR728/05/2020

Finala Cupei Austriei din acest an este una inedita, punand fata in fata campioana ultimelor 6 sezoane cu o echipa de mijlocul clasamentului in Liga a doua! Partida se disputa pe teren neutru, la Klagenfurt, si are o favorita certa: Red Bull Salzburg!

Salzburg-Austria-Lustenau-29052020-cote

⚽ 1. Red Bull Salzburg.

S-a calificat in ultimul act al competitiei dupa o victorie la limita, intr-un un meci extrem de dificil si tensionat cu LASK Linz, la finalul caruia am numarat 11 cartonase galbene si doua rosii. In precedentele tururi a trecut fara emotii de Parndorf, Rapid Viena, Ebreichsdorf si Amstetten.

S-a concentrat in acest sezon mai mult pe meciurile din cupele europene si a sacrificat multe meciuri de campionat. Momentan se afla pe pozitia a doua in Tipico Bundesliga, la 14 puncte in spatele lui LASK Linz.

2.55 este cota pentru Salzburg marcheaza peste 3,5 goluri.

Este o echipa ce creste jucatori tineri, apoi ii vinde la cluburile mari din Europa. Dintre ultimii plecati ii nominalizez pe Erling Haaland, Samassekou, Dabbur, Minamino sau Schlager.

Cu toate acestea are in continuare un lot puternic, cotat a 100 de milioane de euro. Golgheterul echipei este zambianul Patson Daka, un tanar de 21 de ani. Sekou Koita, Hee-Chan Huang, Youba Diarra si Junuzovic sunt accidentati.

⚽ 2. Austria Lustenau.

A ajuns pana in finala profitand de un culoar lejer si de avantajul terenului propriu. Adversarele s-au numit Stadl Paura, Floridsdorfer, Union Gurten, Tirol si Insbruck. Singurul adversar din primul esalon a fost Tirol, una dintre codasele din Tipico Bundesliga.

Se afla exact la mijlocul clasamentului in 2.Liga, fara obiective in acest sezon. Este o echipa transanta, ce are doar doua rezultate de egalitate in 19 etape.

2.40 este cota pentru Austria Lustenau marcheaza.

Brazilianul Ronivaldo este speranta oaspetilor pentru un rezultat bun in aceasta finala. Ronivaldo este golgheterul echipei si al campionatului cu 16 goluri inscrise in acest sezon.

Antrenorul Roman Manlich nu ii va putea folosi pe fundasul stanga Tobias Berger si atacantul Patrick Eler, ambii accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

Utimele intalniri directe in campionat dateaza din 2000 si nu sunt relevante. In 2018 cele doua echipe s-au intalnit in optimile cupei, iar Salzburg s-a impus atunci cu 1-0.

⚽ 4. Salzburg – Austria Lustenau echipe probabile:

Salzburg (4-3-3): Stankovic – Vallci, Ramalho, Wober, Ulmer – Szoboszlai, Mwepu, Ashimeru – Daka, Okugawa, Okafor.
Austria Lustenau (4-5-1): Schierl – Strumberger, Schilling, Feyrer, Legeder – Steinwender, Renacher, Freitag, Wallace, Grabher – Ronivaldo.

⚽ 5. Salzburg – Austria Lustenau cote pariuri

Salzburg Austria Lustenau Cote Pariuri

⚽ 6. Salzburg – Austria Lustenau ponturi pariuri

Salzburg – Austria Lustenau ponturi pariuri

Este clar ca meciul se va juca la o singura poarta, cea a Austriei Lustenau! Avem doua variante de desfasurare a jocului, ambele cu Red Bull Salzburg in prim-plan. In prima varianta Salzburg deschide repede scorul, isi mareste repede avantajul si controleaza in totalitate jocul. In cea dea a doua varianta Austria Lustenau se apara cu toata echipa si rezista multa vreme fara gol primit. In ambele variante se va juca doar la poarta lui Schierl, deci vom avea foarte multe ocazii si foarte multe cornere in dreptul lui Red Bull. Ca o comparatie, la ultimul meci inainte de aceasta pauza Salzburg a beneficiat de 11 cornere, in confruntarea cu Sturm Graz!
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Salzburg – Austria Lustenau
Pronostic: 
Peste 7,5 cornere Salzburg
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: