Salzburg – Lokomotiv Moscova ponturi pariuri 21.10.2020

Scris de Andrei-Chirita21/10/2020

Meciul de deschidere al grupei A va avea loc de la ora 19:55 pe Red Bull Arena acolo unde Salzburg debuteaza cu Lokomotiv Moscova in noua stagiune de UCL. Austriacii pornesc favoriti insa ar trebui sa nu neglijam formatia rusa care vine hotarata sa ia puncte in aceasta seara.

⚽ 1. Salzburg

Cu un lot in valoare de 145 de milioane de euro, trupa condusa de americanul Marsch va incerca sa obtina mai mult in acest sezon de UCL. Anul precedent s-a incheiat inca din grupe, pe pozitia a 3-a cu 7 puncte, si un golaveraj de 16 la 13. O performanta excelenta ce le-a tinut in sah pe formatii ca Liverpool sau Napoli. 

De atunci s-au mai schimbat lucrurile odata cu plecarea lui Haaland insa trupa austriaca in continuare dezvolta aceeasi filosofie ofensiva. S-a calificat dupa un singur tur preliminar, cel impotriva lui Maccabi Tel Aviv, scor 5-2 la general.

Este pe locul 1 in campionat dupa 4 etape, avand maximum de puncte si un golaveraj de 17 la 4, venind dupa un 7-1 in ultima runda cu Hartberg.

Doar Bernede si Diarra sunt absenti pentru antrenorul Marsch.

Salzburg Lokomotiv Moscova Cote Pariuri 21102020

⚽ 2. Lokomotiv Moscova

Antrenata de la margine de sarbul Andre Nikolic, formatia rusa ce detine un lot de 85 de milioane de euro spera la un sezon ceva mai bun de UCL. Din pacate si anul acesta a picat intr-o grupa extrem de dificila cu Bayern si Atletico. 

In stagiunea trecuta a incheiat pe ultimul loc cu doar 3 puncte, acelea venind chiar la debut dupa un succes neasteptat la Leverkusen, scor 2-1. De atunci nu a mai inregistrat niciun punct intr-o grupa in care se mai aflau Juventus si Atletico.

In campionat lucrurile merg foarte bine. Nu a mai cunoscut infrangerea de 6 partide, si se afla pe locul 4 cu 21 de puncte. Se afla la doar 3 puncte in spatele liderului Zenit, iar viitorul suna promitator dupa cele 4 victorii consecutive.

Barinov si Lysov nu vor face deplasarea datorita unor accidentari.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit o singura data in intreaga istorie, intr-o partida amicala, mai exact in iunie 2009 cand Lokomotiv Moscova se impunea cu 2-0.

⚽ 4. Salzburg – Lokomotiv Moscova echipe probabile

Salzburg (4-4-2): Stankovic – Vallci, Andre, Wober, Ulmer – Szoboszlai, Camara, Mwepu, Okugawa – Koita, Daka

Lokomotiv Moscova (4-4-2): Guilherme – Rybus, Cerqueira, Corluka, Zhivoglyadov – Ignatjev, Magkeev, Kulikov, Miranchuk – Eder, Smolov

⚽ 5. Salzburg – Lokomotiv Moscova cote pariuri

Salzburg Lokomotiv Moscova Cote 21102020

⚽ 6. Salzburg – Lokomotiv Moscova ponturi pariuri

Salzburg – Lokomotiv Moscova ponturi pariuri

Faptul ca Salzburg continua sa faca spectacol si dupa plecarea lui Haaland spune multe despre filosofia de joc a austriecilor care ar trebui sa nu aiba nicio emotie in aceasta seara.
Salzburg este de admirat in acest moment, poate mai mult pentru faptul ca stie sa isi impuna jocul indiferent de adversar, iar intr-o seara foarte buna, cred ca Daka&Co nu vor rata prea multe ocazii de gol.
Lokomotiv Moscova este genul de formatie care macina in gol, un stil de joc greoi care la prima vedere ar putea avea un avantaj in fata unei echipe alerte, insa diferenta de valoare isi va spune cuvantul.
O cota excelenta pentru cel putin 2 goluri marcate de Salzburg la debut care nu cred ca va fi inchisa atat de bine de formatia rusa.
Salzburg – Lokomotiv Moscova
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Salzburg
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: