Salzburg – Maccabi Tel Aviv ponturi pariuri 30.09.2020

Scris de chiriladavid2530/09/2020

O alta echipa „europeana” decimata de coronavirus, Maccabi Tel Aviv, se va deplasa la Salzburg, pentru a sustine returul Playoff-ului de accedere in grupele Ligii Campionilor. Duelul va incepe de la scorul de 2:1 pentru formatia austrica, meciul urmand a avea ca si ora de start, ora 22:00, Salzburg fiind favorita certa la victorie. Unul din programele trustului LookSport va difuza aceasta partida.

⚽ 1. Salzburg.

Profitand de cum a decurs editia precedent ta de Liga Campionilor, a ajuns sa joace direct in Playoff, fara a disputa si meciuri din celelalte tururi preliminarii.

Are doar victorii pe linie in acest sezon, castigandu-si cele 3 meciuri de campionat disputate si meciul de Cupa Austriei. Vine dupa o victorie in deplasare, cu Ried, scor 3:1.

Oumar Solet, Ousmane Diakite, Zlatko Junuzovic si Youba Diarra vor absenta de la gazde, toti fiind accidentati, testele covid ale jucatorilor iesind negative la testarea din weekend.
Salzburg Maccabi Tel Aviv Cote Pariuri 30092020

⚽ 2. Maccabi Tel Aviv.

A fost nevoita sa joace inca din turul 1 preliminar, trecand pe rand de Riga, Suduva si Dinamo Brest. Se afla intr-o situatie ingrata, avand nu mai putin de 9 jucatori infectati cu coronavirus, echipa urmand a efectua un ultim set de teste chiar in dimineata zilei de marti, inainte de a decola spre Salzburg.

Cei 9 infectati sunt portarul Danie Peretz, fundasii lateral stanga Enric Saborit si Ofir Davidzada, mijlocasii Dan Glazer si Dor Peretz si jucatorii de atac Avi Rikan, Nick Blackman, Yonatan Cohen si Eduardo Guerrero.

Pe langa cei 9 jucatori depistati cu Coronavirus, fundasul centaral Shahar Plven si atacantul Uros Nikolic sunt accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

In tur, Maccabi Tel Aviv reusise sa deschida scorul prin vedeta Dan Biton, acesta marcand un gol spectaculos, Salzburg intorcand scorul abia dupa pauza, ungurul Dominik Szoboszlai transformand o lovitura de pedeapsa, golul victoriei fiind marcat de japonezul Masaya Okugawa.

⚽ 4. Salzburg – Maccabi Tel Aviv cote pariuri

Salzburg Maccabi Tel Aviv Cote Pariuri

⚽ 5. Salzburg – Maccabi Tel Aviv ponturi pariuri

Salzburg – Maccabi Tel Aviv ponturi pariuri

Tinand cont de situatia nefericita in care se afla israelienii, voi miza pe faptul ca Salzburg se va impune la o diferenta de cel putin 2 goluri in acest meci, israelienii urmand foarte probabil a-si dori sa faca un meci de care sa fie mandrii, unul in care sa incaseze cat mai putine goluri.

Am ales sa merg pe o victorie la handicap, deoarece are o cota usor mai buna decat pariul pe victorie Salzburg si 3 goluri marcate, iar sansele de reusita ale ambelor pariuri sunt aproximativ egale.

Nu cred ca Maccabi Tel Aviv va reusi sa marcheze si la retur, astfel si pontul pe victorie la zero a gazdelor consider ca e unul de jucat la acest duel, cota pentru acest pariu fiind de 2.00 la Fortuna.
Salzburg – Maccabi Tel Aviv
Pronostic: 
Salzburg -1 handicap
Cota: 
1.46 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: