Sampdoria – Juventus ponturi pariuri 30.01.2021

Scris de chiriladavid2529/01/2021

Stadionul „Luigi Ferraris” din Genova va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 20 de Italia Serie A, dintre Sampdoria si Juventus. Meciul va incepe de la ora 19:00, formatia oaspete fiind favorita certa la victorie, avand o cota de 1.50. Partida va fi transmisa de canalele DigiSport 2, TelekomSport 2 si LookSport.

⚽ 1. Sampdoria.

Ocupa pozitia a 10-a in Italia Serie A, avand 26 de puncte, cu 4 mai putin decat Sassuolo. E intr-o forma destul de buna, avand 3 victorii si 2 infrangeri in ultimele 5 runde, castigand in ultimele 2 meciuri, 2:1 acasa cu Udinese si 2:0, in deplasare cu Parma.

Yoshida si Keita Balde au marcat golurile din victoria cu Parma, cele doua goluri venind in primul mitan. Gabbiadini si Alex Ferarri sunt accidentati, in timp ce La Gumina nu face parte din lot.

⚽ 2. Juventus.

Se afla pe pozitia a 4-a in clasamentul din Italia, avand 36 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Atalanta. Are 4 victorii si 1 infrangere in ultimele 5 runde, castigand inclusiv in ultima runda, 2:0, acasa cu Bologna.

A jucat la jumatatea saptamanii, in Cupa Italiei, cu Spal, scor 4:0, meci in care a marcat cate 2 goluri in ambele mitanuri. Dybala a ramas singurul jucator indisponibil al bianconerilor, indisponibilitate cauzata de o accidentare. De asemenea, Kulusevski e suspendat pentru acest meci pentru cumul de cartonase galbene.

⚽ 3. Intalniri directe

In precedentele 5 intalniri directe, Juventus a reusit sa obtina nu mai putin de 4 succese, pierzand si 1 meci, cel din mai 2019, scor 2:0. In tur, Juventus s-a impus pe Allianz cu scorul de 3:0, gratie a golurilor marcate de Kulusevski, Bonucci si Ronaldo.

⚽ 4. Sampdoria – Juventus echipe probabile:

Sampdoria (4-4-2): Audero; Augello, Colley, Yoshida, Bereszynski; Jankto, Silva, Thorsby, Candreva; Quagliarella, Keita.
Juventus (3-5-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt; Chiesa, Rabiot, Bentancur, McKennie, Cuadrado; Ronaldo, Morata.

⚽ 5. Sampdoria – Juventus cote pariuri

Multe pariuri cu cote intersante la Betfair, pentru gol marcat de ambele formatii, cota e de 1.81.

De asemnea, pentru peste 2.5 goluri cota e de 1.65 tot la Betfair. Citeste articolul Pareri Betfair daca vrei sa vezi opiniile jucatorilor despre cel mai mare site de betting exchange din lume.

⚽ 6. Sampdoria – Juventus ponturi pariuri

Sampdoria – Juventus ponturi pariuri

Aflata intr-o forma foarte buna, Juventus trebuie sa castige acest joc cu Sampdoria, pentru a ramane cat mai aproape de Inter si AC Milan, formatii care incep sa se impiedice in ultima vreme si sa piarda astfel din terenul castigat in fata campionilor.

Drept urmare, indiferent cu ce echipa va aborda gazdele acest joc, Juventus are o singura optiune in acest meci, acestia venind dupa 4 victorii in ultimele 5 runde de campionat, castigandu-si la zero ultimele 3 partide in toate competitiile, cu Napoli, Bologna si Spal.

De cealalta parte, Sampdoria a izbutit la randul ei 3 victorii in ultimele 5 runde, insa in meciurile cu Juventus, acestia au 3 infrangeri la rand, pierzand inclusiv acasa, scor 2:1, in ultimele 2 meciuri directe nereusind sa marcheze.

Sampdoria – Juventus
Pronostic: 
victorie Juventus
Cota: 
1.52 @

Sampdoria – Juventus ponturi pariuri

Sampdoria a cam ramas fara obiectiv in acest moment pentru ca este la o distanta aproximativ egala atat de zona rosie cat si de locurile europene. In schimb, Juventus este obligata sa se impuna pentru a se mentine in lupta pentru titlu.
Totusi nu voi miza pe solist ci pe goluri pentru ca 8 dincele 9 meciuri jucate de Sampdoria pana acum pe teren propriu au fost de peste 2.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 5 din cele 4 deplasari ale lui Juve.
De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 3 goluri, dar nu mai mult de 6.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sampdoria – Juventus
Pronostic: 
3-6 goluri
Cota: 
1.83 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: