San Marino – Andorra ponturi pariuri 12.10.2021


Red
0

Duelul „gigantilor” din aceasta grupa se intalnesc marti seara intr-un meci fara miza, poate doar pentru prestigiul fiecareia. Andorra este favorita, chiar daca joaca in deplasare, dar nu voi miza pe solist ci pe goluri. Partida va incepe la ora 21:45 si am mare incredere ca pontul meu va fi castigator. Vezi mai jos despre ce este vorba.

San Marino

A jucat dezastruos pana in acest moment, asa cum era de asteptat, dupa 7 meciuri avand 0 puncte si astfel fiind pe ultimul loc. A marcat un singur gol si a primit 29.

De notat faptul ca singurul gol marcat pana in acest moment a venit pe teren propriu, impotriva Poloniei, dar nu stiu cat de mult conteaza acest lucru.

Cred ca va trage foarte tare in aceasta confruntare pentru a obtine macar un punct in aceasta grupa, fiind meciul cel mai accesibil.

Andorra

Daca se va impune in aceasta confruntare va acumula 6 puncte si acest lucru va fi o performanta adevarata pentru micuta nationala.

Pana acum a jucat 7 meciuri in care a reusit sa stranga 3 puncte, puncte ce au venit chiar in turul cu San Marino. A marcat 4 goluri si a primit 19.

In deplasare a jucat foarte slab, fara a emite pretentii in vreo partida, dar a reusit sa inscrie un gol pe terenul Ungariei.

Intalniri directe

Cele 2 nationale s-au mai intalnit de 2 ori pana in acest moment si Andorra s-a impus in ambele partide cu scorul de 2-0. Poate de aceea Netbet pariuri sportive este de parere ca Andorra este mare favorita sa se impuna, chiar daca joaca in depalsare.

San Marino – Andorra echipe probabile

San Marino (4-3-3): Benedettini – Battistini, Smoncini, Brolli, Palazzi – Golinucci, Censoni, Golinucci – Mularoni, Vitaioli, Hirsch.

Andorra (4-4-2): Gomes – Garcia, Llovera, Garcia, Rubio – Vieira, Vales, Rebes, Rubio – Sanchez, Martinez.

San Marino – Andorra cote pariuri

Atat San Marino cat si Andorra au fost donatoare de puncte pentru celelalte formatii care s-au luptat pentru Cupa Mondiala 2022. Acum se intalnesc si ma astept sa fie un joc destul de spectaculos. De aceea imi place cota de 2.60 pentru GG sau cota de 2.80 pentru 3+.

San Marino – Andorra ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 65.8%
Castigate: 25/38
Nu cred ca este o diferenta foarte mare intre cele 2 nationale si de aceea cred ca ambele vor trage tare pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc. De aceea va recomand sa evitati un pariu pe solist si sa mergeti pe piata golurilor asa cum am facut si eu.
Ambele echipe au probleme foarte mari in aparare si acest lucru va conta foarte mult.
In partida tur Andorra s-a impus cu 2-0 si cred ca are sanse mari sa inscrie cel putin 2 goluri si acum, dar cota pentru cel putin 2 goluri marcate in total in meci este buna si pe ea voi miza si am mare incredere ca pariul va fi castigator.

San Marino - Andorra
Pronostic: 2+ Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here