San Marino – Irlanda de Nord ponturi pariuri 23.03.2023

Scris de Zamfi23/03/2023
1
35.00
X
13.50
2
1.07
San Marino
Irlanda de Nord
COTA PONT
1.54

Joi seara de la ora 21:45 pe Stadio Olimpico din Serravalle va avea loc intalnirea dintre San Marino si Irlanda de Nord. Este o partida cu o favorita clara si ne asteptam la spectacol pe tabela de marcaj in dreptul oaspetilor. Arbitrul de centru va fi maghiarul Gergo Bogar.

San Marino

  • Modesta reprezentativa San Marino este pregatita de Fabrizio Costantini si ocupa locul 211 in lume cu o valoare a lotului de nici 1 milion de euro.
  • Cel mai valoros jucator al selectionatei este varful central Nicola Nanni, acesta evoluand in prezent la formatia de liga a treia din Italia, Olbia Calcio. Cota sa de piata este una infima, respectiv 100 de mii de euro.
  • Cum era de asteptat, a incheiat pe ultima pozitie grupa de UEFA Nations League, fara sa marcheze vreun gol. Tot ultimul loc l-a ocupat si in grupa de calificare pentru Cupa Mondiala, in 10 meciuri inregistrand un golaveraj dezastruos; 1:46.
  • Ultimele meciuri disputate de San Marino au fost amicale, intalnind o alta selectionata extrem de modesta si anume Saint Lucia. In prima a remizat 1-1, iar in cea de-a doua a pierdut 0-1.

Irlanda de Nord

  • Reprezentativa Irlandei de Nord se afla pe pozitia 59 in lume fiind cotata la o valoare de 27 de milioane de euro. Cel mai valoros jucator al formatiei este fundasul stanga Jamal Lewis, acesta evoluand in Premier League la Newcastle.
  • Nu au avut o prestatie prea buna in grupa de Nations League, terminand pe 3 cu un total de 5 puncte realizate in 6 meciuri tur-retur contra Greciei, Kosovo si Cipru.
  • In calificarile pentru Mondial practic nu a avut vreo sansa, Elvetia si Italia fiind cu mult peste selectionata pregatita de Michael O.Niell. A terminat pe locul 3 peste Bulgaria si Lituania.
  •  In aceasta editie de Euro, face parte din grupa H, alaturi de Slovenia, Danemarca, Kazahstan, Finlanda si San Marino. Doar primele doua se califica direct!

Intalniri directe

Cele doua reprezentative de forbal s-au intalnit de 4 ori in istorie, de fiecare data castigand Irlanda de Nord, fara sa primeasca vreun gol. Gazdele nu marcheaza este unul dintre cele mai sigure pronosticuri fotbal pentru aceasta prima etapa a calificarilor pentru EURO.

Echipe probabile

san marino

21:45

irlanda de nord

Benedettini

Fabbri

Rossi

Palazzi

Grandoni

Tomassini

Battistini

Lunadei

D.Addario

Ceccaroli

Nanni

echipament bzc

Peacock

Lewis

Evans

Flanagen

Bradley

Thompson

Davis

McCann

McNair

Lavery

Megennis

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Poti paria pe acest duel si la Favbet Romania acolo unde gasesti o cota de 1.55 pentru selectia Oaspetii castiga ambele reprize si 2.17 la cel putin patru goluri marcate de nord-irlandezi.

San Marino – Irlanda de Nord ponturi pariuri

Diferenta de valoare este clar superioara in tabara oaspetilor care probabil vor face spectacol pe teren, intalnind poate cel mai slab adversar de la EURO.

Pentru San Marino principala preocupare va fi sa limiteze proportiile scorului, insa misiunea este una extrem de dificila, avand in fata jucatori puternici, de viteza, majoritatea evoluand in Premier League.

Cotele pe goluri sau handicap sunt destul de mici pentru acest duel, insa am remarcat un pronostic care, in opinia mea, este destul de sigur; si anume niciuna dintre reprize nu se va termina la egalitate, bineinteles mizand pe forta ofensiva a nord-irlandezilor.
Zamfi
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
San Marino – Irlanda de Nord
Pronostic: 
Nici o repriza nu se termina la egalitate
Cota: 
1.54
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 19
PROCENTAJ
84%
UNITĂȚI
+1147
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: