Şase pronosticuri fotbal pentru 11.09.2015

311

pronosticuri fotbalŞase pronosticuri fotbal pentru 11.09.2015 – Colegul meu a analizat cele mai importante partide ale zilei şi va propus pronosticuri la ele. Eu în acest articol o să vă propun ponturile cele mai bune de astăzi, în opinia mea, excluzând cele trei partide despre care a discutat deja el.

  • Pont Mouscron-Peruwelz vs Club Brugge

Mouscron-Peruwelz este cea mai slabă echipă din prima ligă belgiană iar în şase runde n-a putut acumula decât două puncte. Ce-i drept un punct a fost obţinut acasă cu Standard, dar echipa din Liege este departe de evoluţiile din anii trecuţi. Acela a fost singurul joc în care a reuşit să marcheze pe teren propriu. Toate acele trei dueluri au avut parte de maxim două goluri şi nici astăzi nu cred că vom vedea un meci mai spectaculos. Club Brugge vine după 7:1 cu Standard Liege, dar acel meci l-a jucat acasă. În deplasare echipa afaltă pe locul trei în Jupiler League a marcat doar un gol în 270 de minute de joc, deşi n-a întâlnit cine ştie ce formaţii. Vă recomand aici pronosticul sub 3.0 goluri, cu returnare de miză în caz că se marchează exact de trei ori. Acest număr de goluri a fost înscris şi în ultimul duel direct, atunci când scorul de 3:0 a fost stabilit de un gol marcat din penalty în minutul 87.
Pont: sub 3.0 goluri, cota 1.63 la Unibet

  • Pont Liefering vs FAC Viena

Cu nouă puncte Liefering se află pe locul şase, ea reuşind în runda precedentă să câştige pe terenul celor de la Austria Lustenau. Acasă a câştigat două din cele trei partide disputate, marcând de cinci ori în poarta vecinei de clasament Austria Salzburg. De partea cealaltă FAC Viena n-are vreun punct în şapte eape şi cred că tot cu cifra 0 în dreptul punctelor va rămâne şi după acest duel. În deplasare n-a jucat extrem de rău, pierzând toate cele patru meciuri la limită. A cedat ultimele două dueluri directe şi cred că acelaşi lucru îl va face şi astăzi, dat fiind modul în care joacă în startul acestui campionat.
Pont: victorie Liefering, cota 1.75 la Unibet

  • Pont Lokomotiva Zagreb vs Dinamo Zagreb

Derby diseară în capitala Croaţiei, partidă care o are clar favorită pe Dinamo. Chiar dacă aceasta se va impune nu cred că o va face uşor. În opta etape Dinamo are 16 puncte. Chiar dacă a luat un singur gol în precedentele cinci runde trebuie spus că a încheia cu gol încasat jumătate din partidele jucate în campionatul curent. Dinamo va debuta la mijlocul săptămânii viitoare în Liga Campionilor, mulţi dintre jucători vin după meciuri la echipa naţională, aşa că ar putea să vedem câteva nume noi în echipa de start a echipei considerate oaspete. De acest lucru ar putea profita Lokomotiva, formaţie care în acest campionat n-are decât un duel terminat fără goluri în ambele porţi. A pierdut ultimele două jocuri de acasă – cu Hajduk Split şi Inter Zapresic – dar în ambele a găsit drumul spre gol. În 2015 cele două echipe s-au întâlnit de două ori. Ambele dueluri au fost câştigate de Dinamo cu 2:1 şi nu m-ar mira dacă şi jocul de astăzi va avea un rezultat similar, ţinând cont de modul în care joacă în prezent cele două combatante.
Pont: ambele echipe să marcheze, cota 2.10 la Unibet

  • Pont Sochaux vs Creteil

Ştim cu toţii că Franţa Ligue 2 nu este un campionat prea spectaculos, dar chiar şi aşa cred că acest duel va avea goluri în ambele porţi. Sochaux n-a bătut pe nimeni în primele cinci etape, asta deşi în fiecare din ultimele trei partide a marcat căte un gol. Toate reuşitele îi aparţin lui Toko Ekambi. De partea cealaltă o avem pe Creteil, care după un succes cu 1:0 în runda inaugurală a încheiat şi ea cu goluri în ambele porţi următoarele patru dueluri. A jucat şi în etapa trecută tot în deplasare, cedând cu 1:4 la Dijon. În campionatul trecut Sochaux a câştigat ambele dueluri cu acelaşi scor de 2:1 – trei goluri fiind marcate de Toko Ekambi şi cred că un rezultat similar (goluri înscrise de fiecare echipă) se poate să avem şi astăzi.
Pont: ambele echipe vor înscrie, cota 2.02 la Unibet

  • Pont FC Eindhoven vs Almere

În liga secundă din Olanda FC Eindhoven va găzdui “lanterna roşie” într-un meci care cred că va avea minim trei reuşite. Eindhoven în afară de duelul cu echipa secundă a Ajaxului ne-a oferit în primele cinci etape numai dueluri spectaculoase. Acasă a dispus cu 2:1 de NAC Breda şi cu 4:1 pe Maastricht. De partea cealaltă avem o bună încasatoare, Almere luând 11 goluri în patru etape. La fel de adevărat este că a şi găsit drumul spre gol de şase ori. După ce în sezonul precedent ambele dueluri directe s-au terminat cu scorul de 2:1 pentru formaţia care juca pe teren propriu astăzi cred că vom vedea de asemenea minim trei reuşite.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.51 la Unibet

  • Pont Krka vs Olimpija

Campionatul sloven de fotbal nu este unul prea luat în vizor de pariori, dar am găsit aici un pronostic destul de bun. Krka are nouă puncte în opt runde şi va găzdui astăzi una dintre forţele din SNL I, pe Olimpija, formaţie care cu 19 puncte ocupă locul secund. Cred că formaţia gazdă va încheia acest duel cu minim două goluri primite. Ea a terminat astfel precedentele două dispute din campionat, iar acasă în trei jocuri a luat nu mai puţin de zece goluri, câte patru de la Domzale şi Koper. De partea cealaltă, Olimpija vine după cinci victorii în care de fiecare dată a înscris minim două goluri, punctând în total de 20 de ori în aceste dueluri. Deplasarea precedentă a fost la Maribor, unde a câştigat derby-ul cu 2:0. Chiar dacă în ultimele trei dueluri directe Olimpija n-a câştigat, astăzi mă aştept s-o facă şi să marcheze minim două goluri.
Pont: victorie Olimpija Ljubljana, cota 1.57 la Winmasters

Pariu fără risc de până la 150 RON! Click aici pentru detalii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here