Aliaksandra Sasnovich – Irina Begu pronosticuri pariuri 02.02.2021

0

Turul secund de la Gippsland Trophy (Melbourne) ne-o aduce pe Irina Begu în fața Aliaksandrei Sasnovich, într-o partidă ce se anunță a fi foarte echilibrată. Meciul conaționalei noastre va putea fi urmărit în direct pe unul din canalele DigiSport, nu mai devreme de ora 02:00.

Sasnovich Begu Cote Pariuri 02022021

1. Aliaksandra Sasnovich

Ocupanta locului 90 în clasamentul WTA, Aliaksandra, se află la cea de-a doua competiție din 2021, după ce la Abu Dhabi a fost eliminată în turul secund. La Gippsland Trophy ea a trecut cu greu de Tsurenko, scor 3-6, 6-4, 6-4.

Sasnovich are peste 130 meciuri pe fiecare suprafață (zgură, hard outdoor și hard indoor), însă cele mai bune rezultate le-a obținut pe cele rapide. Cu toate acestea, sezonul precedent a fost unul modest, cu 9 victorii în 15 meciuri, iar cel mai bun rezultat a fost turul 3 de la US Open.

2. Irina Begu

În ciuda faptului că a pierdut primul set al confruntării cu Zheng, bucureșteanca Begu a reușit să întoarcă partida în favoarea sa și să se impună în final cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4. Având în vedere că a fost prima partidă pentru Irina din acest an, evoluția ei a fost una de apreciat.

Comparativ cu oponenta sa, conaționala noastră a avut un sezon precedent mult mai bun pe hard, câștigând 75% din meciurile jucate și implicit 2 competiții: Cairo 15 ITF și Indian Wells 125k, însă trebuie menționat faptul că acestea n-au fost la un nivel ridicat. Irina e obișnuită să joace 3 seturi, astfel că unul din ponturile tenis care poate fi încercat este: peste 2.5 seturi.

3. Intâlniri directe

Cele 2 jucătoare s-au mai aflat față în față o singură dată, în 2015, tot pe hard outdoor, când Irina s-a impus într-o manieră categorică, cu scorul de 6-3, 6-1. Totuși, au trecut 6 ani de la acea partidă, multe s-au schimbat între timp, așa că va fi interesant să vedem rezultatul acestui meci.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a lui Sasnovich în acest ultim act, în 2 seturi, avem cota 2.70.
Dacă ne raportăm la cote, ne așteaptă un meci echilibrat, astfel că avem cota 1.80 pentru minim 21 game-uri disputate.

Aliaksandra Sasnovich – Irina Begu ponturi pariuri

ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 50%
Castigate: 2/4
În ciuda lipsei de subiectivism, am ales să mizez pe victoria Aliaksandrei Sasnovich, având în vedere că are un mare avantaj față de jucătoarea noastră și anume: deja a jucat 3 partide în acest an, comparativ cu una singură a Irinei.

Sasnovich este genul de jucătoare care se impune de cele mai multe ori când este favorită și pierde când este outsider, realizând destul de rar surprize importante. De data aceasta are prima șansă conform bookmakerilor, cotele fiind ușor în favoarea ei și cred că pe bună dreptate.

Jucătoarea din Belarus are un joc mai variat pentru hard, se simte mai bine pe această suprafață, iar Irina nu are cu ce să o surprindă. Dacă Sasnovich nu va greși foarte mult în acest meci, consider că se va impune.

Aliaksandra Sasnovich - Irina Begu (ora 02:00)
Pronostic: Victorie SasnovichCota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here