Sassuolo – Cagliari ponturi pariuri 20.09.2020

Scris de Bmg19/09/2020

O partida spectaculoasa se anunta cea dintre Sassuolo si Cagliari, sau cel putin asta arata calculele hartiei. Trebuie spus ca echipa gazda porneste favorita la Betano.

Jocul este programat duminica, de la ora 19.00. Citeste in continuare analiza si vezi predictia pe care eu o recomand cu foarte mare incredere.

⚽ 1. Sassuolo.

Gazdele au terminat pe locul opt anul trecut, dupa un final slab de campionat care le-a scos din zona locurilor europene.

Sassuolo nu a pierdut din oamenii care au dus greu in sezonul trecut. Nucleul de baza este acelasi, asa ca evolutiile ar trebui sa fie consistente.

De precizat ca sunt ceva probleme de efectiv in tabara gazdelor. Peluso este suspendat, in timp ce Boga, Magnanelli si Schiappacasse vor lipsi din cauza problemelor medicale.

Sassuolo-Cagliari-20092020-cote

⚽ 2. Cagliari.

Echipa oaspete a terminat in sezonul anterior abia pe locul 14, cu toate ca incepuse bine campionatul. A fost linistita in final, fara emotii cu retrogradarea. A reusit o lovitura de imagine in pauza de vara, aducandu-l antrenor pe Eusebio Di Francesco.

Cagliari l-a vandut defintiv la Inter pe Barella. Ca si achizitii, ii remarc pe Razvan Marin, Giovanni Simeone si Marko Rog. Se poate spune ca s-a intarit.

Trecand acum la problemele de lor, vreau sa mentionez ca Romagna, Pereiro, Despodov, Cerri si Ceppitelli sunt toti cu probleme medicale.

⚽ 3. Intalniri directe.

De precizat ca ambele dueluri directe din sezonul trecut au fost remize. Amandoua partidele au fost GG si in general, cand se confrunta aceste echipe, iese meci frumos. Sa stii ca recomand ponturi pariuri azi la piata de goluri.

⚽ 4. Sassuolo – Cagliari echipe probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Marlon, Ferrari, Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli; Berardi, Djuricic, Haraslin; Caputo.
Cagliari (4-3-3): Cragno; Farago, Walukiewicz, Pisacane, Lykogiannis; Nandez, Marin, Rog; Sottil, Simeone, Joao Pedro.

⚽ 5. Sassuolo – Cagliari cote pariuri.

Sassuolo Cagliari predictii fotbal

⚽ 6. Sassuolo – Cagliari ponturi pariuri.

Sassuolo – Cagliari ponturi pariuri

Aceasta partida mi se pare una de goluri si eu sunt de parere ca spectacolul nu va lipsi. Ma gandesc la cel putin doua reusite pe tabela de scor. Asa a fost la fiecare din anterioarele patru dispute directe.

Despre forta ofensiva a lui Sassuolo nu mai este nimic de spus. Intr-un meci pe teren propriu poate marca singura fara probleme de doua ori. De partea cealalta, Cagliari l-a adus pe Simeone in atac si a intarit acest compartiment. Oricum era o echipa ofensiva si ma bazez pe asta.

De precizat ca ultimele patru jocuri directe s-au incadrat toate in intervalul propus.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Sassuolo – Cagliari
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: