Sassuolo – Fiorentina ponturi pariuri 17.04.2021

Scris de Red16/04/2021

Sambata seara la ora 19:00 va incepe partida de pe Mapei Stadium – Citta del Tricolore din Reggio Emilia dintre Sassuolo si Fiorentina din cadrul rundei cu numarul 31 din Italia Serie A. Gazdele nu prea mai au pentru ce sa traga, dar Fiorentina nu a scapat inca de emotiile retrogradarii. Am ales sa merg pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere.

Sassuolo

Incepuse foarte bine acest sezon, dar usor, usor a pierdut lupta cu marile forte din Serie A si acum nu mai are sanse nici macar sa prinda un loc de Europa League, fiind la o distanta de 12 puncte fata de locul 6.

Pot spune ca a impresionat in acest sezon din punct de vedere ofensiv pentru a reusit sa inscrie nu mai putin de 49 de goluri, problema fiind in aparare deoarecea a incasat 48 de goluri.

D. Berardi, F. Caputo, G. Defrel si F. Romagna sunt accidentati si nu vor face parte din lot, acestia fiind jucatori foarte importanti.

Fiorentina

Face un sezon neasteptat de modest pentru ca in 30 de meciuri a strans numai 30 de puncte si astfel este pe locul 15. Are un avans de 8 puncte fata de prima pozitie retrogradabila.

In ultimele partide a reusit sa ia punct cu echipele modeste, dar cand a dat piept cu Milan si Atalanta a pierdut de fiecare data cu scorul de 3-2.

Igor este accidentat si nu va face deplasarea. De asemenea, A. Kokorin este incert si nu se stie daca va prinde lotul.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca constant in Serie A si au fost meciuri destul de spectaculoase, in 4 din ultimele 5 reusind sa inscrie ambele. In partida din tur a fost 1-1 la Fiorentina.

Sassuolo – Fiorentina echipe probabile

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli – Muldur, Marlon, Ferrari, Kyriakopoulos – Locatelli, Magnanelli – Lopez, Djuricic, Boga – Raspadori.

Fiorentina (3-5-2): Dragowski – Marinez, Pezzella, Milenkovic – Biraghi, Castrovilli, Amrabat, Bonaventura, Caceres – Vlahovic, Kouame.

Sassuolo – Fiorentina cote pariuri

Ma astept sa fie un joc spectaculos asa cum s-a intamplat si in intalirile directe. In 4 din ultimele 5 au reusit sa inscrie ambele echipe si avem o cota de 1.62 la Netbet pentru acest lucru.

Sassuolo – Fiorentina ponturi pariuri

Sassuolo – Fiorentina ponturi pariuri

Ma astept sa fie un joc spectaculos asa cum s-a intamplat in majoritatea intalnirilor directe, de aceea am decis sa merg pe piata pariurilor pentru a-mi alege pontul.
12 din cele 14 meciuri de acasa ale lui Sassuolo au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 12 din cele 14 deplasari ale Fiorentinei.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4, cota fiind foarte buna la Netbet.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sassuolo – Fiorentina
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: