Sassuolo – Sampdoria ponturi pariuri 24.04.2021

Scris de Kareka24/04/2021

Pentru sambata seara de la ora 21:45, vom avea parte de un duel intre 2 echipe care sunt vecine in clasamentul Serie A, dar totusi le despart 7 puncte. Cele 2 dueliste sunt cunoscute pentru jocul ofensiv pe care il practica si bineinteles ca ne asteptam sa vedem multe faze de poarta si in aceasta seara.

⚽ 1. Sassuolo.

Trece printr-o forma foarte buna ajungand deja la 3 victorii consecutive, victime ale acesteia fiind Benevento, Fiorentina si AC Milan. In acest moment se afla pe locul 8 cu 49 de puncte stranse, la o distanta de 9 puncte de prima pozitie care duce intr-o competitie europeana, o distanta destul de mare, avand in vedere ca mai are doar 6 partide de jucat pana ala finalul sezonului.

In ultima etapa a castigat surprinzator in deplasarea de la AC Milan, cu scorul de 2-1, reusind sa intoarca scorul prin golurile marcate de Raspadoi in minutele 76 si 83. A jucat de 15 ori pe teren propriu pana acum, fiind invinsa doar de 3 echipe pana acum, Inter, AC Milan si Inter. Are 2 jucatori pe lista cu indisponibilitati: Caputo si Romagna.

Cel mai bun marcator al echipei este Domenico Berardi, cu 13 goluri reusite.

⚽ 2. Sampdoria.

Vine dupa o victorie in deplasarea de la Crotone, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de veteranul Fabio Quagliarella din minutul 53. Pentru moment ocupa locul 9, care cu siguranta ii garanteaza ramanerea pe prima scena din fotbalul din Italia, fiind departe de locurile care duc in cupele europene.

A ajuns deja la 2 victorii consecutive, cu Verona, cu scorul de 3-1 si cu Sampdoria cu 1-0. In deplasare a castigat o singura data in precedentele 6 partide de acest gen. Singurul jucator care nu va evolua in acest duel este italianul Torregrossa.

Cel mai prolific atacant al echipei este cel care a marcat si golul victoriei in ultima etapa, acesta ajungand deja la 11 reusite.

⚽ 3. Intalniri directe

Sassuolo este neinvinsa in 7 din precedentele 8 confruntari directe. Unul din acele pronosticuri fotbal sigure ar fi pe faptul ca echipa gazda nu va pierde.

⚽ 4. Sassuolo – Sampdoria echipe probabile:

Sassuolo (4-4-2): Consigli – Ferrari, Muldur, Santos, Kyriakopoulos – Locatelli, Obiang, Lopez, Boga – Berardi, Defrel.

Sampdoria (4-4-2): Audero – Augello, Colley, Tonelli, Ferrari – Candreva, Jankto, Thorsby, Silva – Quagliarella, Gabbiadini.

⚽ 5. Sassuolo – Sampdoria cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la 888sport, pentru echipa gazda marcheaza peste 2.5 goluri avem o cota de 3.55.

⚽ 6. Sassuolo – Sampdoria ponturi pariuri

Sassuolo – Sampdoria ponturi pariuri

Duelul dintre 2 echipe frumoase ale campionatului de prima liga din Italia se anunta a fi unul foarte spectaculos cu multe faze de poarta, si bineinteles cu faze controversate care se pot transforma in lovituri de pedeapsa. Ma astep sa vad cel putin un gol in fiecare poarta, motiv pentru care am si mers pe acest pronostic pe care il puteti combina cu ce au mai pus si colegii mei. De asemenea observam ca Sassuolo in 6 din precedentele 7 partide jucate a avut parte de goluri de ambele parti. Observam ca si in 3 din ultimele dueluri directe jucate cu Sassuolo in calitate de echipa gazda cele doua echipe au reusit sa o bage in ate cel putin o data de fiecare.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Sassuolo – Sampdoria
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu
Cota: 
1.51 @

Sassuolo – Sampdoria ponturi pariuri

Cele 2 formatii sunt vecine in clasament, dar nu mai au pentru ce sa lupte in acest moment fiindca sunt la o distanta considerabila de locurile europene. Totusi, ma astept sa fie un joc spectaculos si de aceea am ales asa merg pe un interval de goluri.
13 din cele 15 meciuri de acasa ale lui Sassuolo au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 13 din cele 16 deplasari ale Samporiei. In consecinta, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sassuolo – Sampdoria
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: