Sassuolo – Venezia ponturi pariuri 23.10.2021

Scris de Radu Oprea22/10/2021

Duelul Sassuolo – Venezia este gazduit de MAPEI Stadium. Confruntarea va fi arbitrata de catre Antonio Di Martino. Te invit sa citesti randurile de mai jos pentru ca vei gasi detalii despre ambele formatii si un pronostic caruia eu ii dau sanse bune de reusita.

⚽1. Sassuolo

A cam dezamagit pana acum pentru ca este abia pe pozitia a 14-a cu 8 puncte stranse in tot atatea etape. In 6 din cele 8 confruntari avute a inscris, insa doar in 2 dintre ele nu a incasat macar un gol.

S-a impus in 2 din cele 8 dispute la care am facut referire mai sus, insa pe 4 din celelalte 6 le-a pierdut. Pe MAPEI Stadium are o remiza, 2 infrangeri si o victorie, asadar putem spune ca a fost inconstanta acolo.

Pedro Obiang, Hamed Traore si Kaan Ayhan nu vor putea fi prezenti pe gazon pentru ca toti 3 sunt accidentati. Faptul ca nu are absente ma face sa spun ca in ceea ce priveste capitolul ponturi azi, cel oferit de mine mai jos ar trebui luat in calcul.

⚽2. Venezia

Pentru o nou-promovata nu s-a descurcat foarte rau, ea fiind pe locul al 15-lea cu 8 puncte adunate in 8 runde parcurse. A marcat in 6 din cele 9 intalniri din actuala stagiune, iar cea mai recenta, cea cu Fiorentina, este singura in care nu a primit gol.

A castigat de 3 ori pana in momentul de fata, dar are si 4 infrangeri si 2 rezultate de egalitate. S-a impus doar intr-una din cele 5 deplasari in care a fost, iar pe 3 dintre ele le-a pierdut, de fiecare data la zero.

Goalkeeperul Luca Lezzerini, dar si jucatorii de camp Antonio Vacca si Dennis Johnsen au probleme medicale si de aceea vor sta pe tusa de aceasta data. In rest insa, tot lotul este la dispozitia tanarului antrenor Paolo Zanetti.

⚽3. Intalniri directe

Nu avem ce puncta la acest capitol pentru ca aceste trupe nu au mai dat piept din 2008, pe cand ambele evoluau in Serie C.

⚽4. Sassuolo – Venezia echipe probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli – Toljan, Chiriches, G. Ferrari, Rogerio – Frattesi, M. Lopez – Berardi, Raspadori, J. Boga – Scamacca.
Venezia (4-3-3): S. Romero – Ebuhei, M. Caldara, Ceccaroni, R. Haps – Crnigoj, Ampadu, G. Busio – M. Aramu, T. Henry, Okereke.

⚽5. Sassuolo – Venezia cote pariuri

La Win Masters vei gasi o cota de 2.45 pentru Sassuolo sub 1,5 goluri.
Tot aici ai o cota de 2.30 pentru Domenico Berardi marcheaza oricand.

⚽6. Sassuolo – Venezia ponturi pariuri

Sassuolo – Venezia ponturi pariuri

Mi se pare imposibil ca Sassuolo sa piarda aceasta partida, ea fiind de altfel favorita in viziunea caselor de pariuri. Este totusi echipa mai puternica, cu un lot mai valoros. Vor fi fata in fata 2 atacuri destul de sterile si de aceea nu prea vad sa iasa spectacol.

Trupa lui Vlad Chiriches va evolua pe teren propriu si nu isi permite un esec in fata unei nou-promovate. A mai primit vizita unei formatii venite din Serie B, este vorba despre Salernitana. Pe aceasta a invins-o cu 1-0 si eu prevad un scenariu asemanator si acum.

Venezia cel mai probabil s-ar multumi si cu un punct, asadar va incerca sa se apere bine, iar asta va limita scorul. A fost in 5 deplasari in aceasta editie de campionat si doar intr-una s-a impus. Pe langa asta, in toate s-a inscris de cel mult 3 ori.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Sassuolo – Venezia
Pronostic: 
1X & sub 3,5 goluri
Cota: 
1.88 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: