Schalke – Leipzig ponturi pariuri 06.02.2021

Scris de chiriladavid2505/02/2021

„Veltins Arena” din Gelsenkirchen va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 20 de Germania Bundesliga, dintre Schake 04 si RB Leipzig. Jocul va incepe de la ora 16:30, formatia vizitatoare fiind favorita la victorie, avand o cota sub 1.40.

⚽ 1. Schalke.

Ocupa in continuare ultima pozitie in Bundesliga, avand 1 victorie, 5 remize si 13 infrangeri. E fara victorie in ultimele 4 runde, inregistrand 3 infrangeri si 1 remiza, remiza venind in ultimul joc, 1:1, in deplasare cu Werder Bremen.

Mascarell deschisese scorul in meciul cu Werder, „verzii” egaland in minutul 77, prin Mohwald. Bentaleb, Ludwing, Paciencia, Ronnow, Sane si Skrzybski sunt in continuare indisponibili la formatia gazda.

Ozan Kabak a fost cedat sub forma de imprumut la Liverpool, in locul sau fiind adus, in ultima zi, Mustafi, fost jucator la Arsenal. Americanul Hoppe a semnat primul sau contract profesionist, acesta reprezentand speranta albastrilor pentru salvarea de la retrogradare.

⚽ 2. Leipzig.

Se afla pe pozitia a 2-a in clasamentul din Germania, avand 38 de puncte, cu 7 mai putin decat Bayern Munchen.

Pare ca incepe sa se redraseze, dupa ce a avut o serie de meciuri neconvingatoare in ultima vreme, bifand 2 victorii la rand in toate competitiile, 1:0 cu Bayer Leverkusen si 4:0 cu Bochum in Cupa Germaniei.

Nkunku a adus victoria cu Leverkusen, in timp ce cu divizionara secunda au marcat Haidara, Sabitzer si Poulsen. De la formatia oaspete vor absenta Forsberg, Hartmann, Henrichs, Laimer si Szoboszlai, toti accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

3 victorii are Leipzig in precedentele 5 meciuri directe, remizand intr-un joc, in octombrie 2018, pierzand in septembrie 2019, scor 3:1. Leipzig a castigat precedentele 2 dueluri directe, cu 5:0, respectiv 4:0, golurile din tur fiind marcate de Angelino, Orban si Halstenberg.

⚽ 4. Schalke – Leipzig echipe probabile:

Schalke: Fährmann – William, Mustafi, Nastasic, Kolasinac (c) – Stambouli, Mascarell – Schöpf, Uth, Harit – Hoppe.
Leipzig: Gulacsi – Orban, Upamecano, Klostermann – Mukiele, Sabitzer (c), Kampl, Angelino – Nkunku, Olmo – Sorloth.

⚽ 5. Schalke – Leipzig cote pariuri

Avem multe pariuri bune pentru acest joc la Fortuna, pentru Leipzig -1 handicap, cota e de 1.95.

De asemenea, pentru interval goluri oaspeti 2-3, cota la Fortuna e de 1.91, in timp ce pentru 3+ oaspetii, cota e de 2.2 tot la Fortuna, casa de pariuri despre care poti descoperi ce zic pariorii citind articolul Pareri Fortuna.

⚽ 6. Schalke – Leipzig ponturi pariuri

Schalke – Leipzig ponturi pariuri

Victoria la scor obtinuta cu Bochum cred ca a avut menirea de a oferi incredere jucatorilor lui Leipzig, incredere care ar trebui sa se transpuna intr-o victorie in acest joc, una cu cel putin 2 goluri marcate, nu de alta, dar adversarul nu e la un nivel cu mult mai ridicat decat a fost Bochum.

Asadar, ar trebui sa asistam la o victorie cat de cat lejera a lui Leipzig, echipa care juca foarte bine in deplasare, dar care in acest sezon are doar 3 succese pe teren strain, avand astfel nevoie de victorie in acest joc.

Nu mai putin de 7 infrangeri are Schalke pe teren propriu, pierzand ultimele 2 jocuri incasand minim 2 goluri/meci, acestia jucand la jumatatea saptamanii la randul in Cupa Germaniei, urmand a fi astfel la randul lor obositi.
Schalke – Leipzig
Pronostic: 
2 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: